FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,7 Boekingsproces
8,8 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,5 Vervoer
8,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 179
  • Aantal waarderingen: 806

Thailand fox startpakket (bezocht in januari 2003)

Review geschreven door Baukje Koehoorn op 17 januari 2018

Met FOX ben ik naar Thailand geweest. vliegreis en hotel bij aankomst was heel goed geregeld! Fijn om niet gelijk op zoek te hoeven naar een slaapplaats. Mooie basis om verder zelf je reis ter plekke te plannen. Het pakket was destijds voor een aantrekkelijke prijs.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel ervaring op verre bestemmingen
  • goede prijs - kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • nvt

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Costa Rica actief was erg leuk en en beetje lief (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Gerliene Buitelaar op 17 januari 2018

Het was een actieve reis met leuke afwisseling. Genoeg zon. Leuke interactie in de groep. Groepsleider maakte er een leuke sfeer van. Er was afstemming onder de activiteiten. Bijzondere dieren en natuur gezien.

7,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • actief
  • interactief

Bezochte landen

  • costa rica
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep

Hele mooie en interessante beleving. (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Ron Hegman op 16 januari 2018

Hele mooie excursies en veel interessante verhalen gehoord. Minder was dat we vaak kamers achteraf krijgen. De busreizen zijn vaak wat lang. Het eten wat bij een optionele excursie zat waren meestal super.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesië
  • Thailand
  • Costa Rica
  • Bali
  • China
  • Vietnam
  • Maleisië
  • Borneo
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Meedenken! (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Lisi Sassen op 16 januari 2018

In 2017 heb ik op de vakantiebeurs Fox Reizen leren kennen. Ik wilde graag met zijn 2en een reis boeken echter niet standaard wat in de gids stond. Na een aantal keren telefonisch contact is de reis aangepast na onze wensen. We hebben een prachtige reis gemaakt naar Koh Samui, Koh Pangang en Koh Tao, de reis dagen waren aangepast naar onze wensen en ook de volgorde. Wij voelde ons begrepen. FOX ga zo door, hier maken jullie onderscheid t.o.v. andere reisorganisaties

9,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen

Alsof je in het paradijs bent belandt. (bezocht in februari 2011)

Review geschreven door Ria korringa op 16 januari 2018

Wat ons betreft vinden wij Fox een super goede reisorganisatie, goede reisbegeleiding en een mooi reis programma. Heel persoonlijk en toch ben je met een groep. De voorlichtingsdagen waren voor ons ook zeer waardevol.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Prachtige overnachtingslocaties
  • goede reisleiding

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Kan niets bedenken

Bezochte landen

  • Marokko
  • Turkije
  • Zuid Africa
  • Noord Amerika
  • Mexico
  • Gguatamala
  • Belize
  • Costa Rica
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Hele gezellige maar volle reis (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Anoek Breedveld op 15 januari 2018

Het was een hele leuke singlereis. Wel was het programma erg vol waardoor je aan het eind van de reis niet meer goed wist wat je aan het begin van de reis hebt gedaan. Verder waren de accomodaties redelijk goed, wel waren verschillende bedden erg doorgelegen waardoor ik niet altijd even goed heb geslapen en niet vol heb kunnen genieten van de reis. Verder zijn alle mooie plekjes van Marokko bezocht.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • bijzondere uitstapjes

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • ik vond de reisleidster soms erg persoonlijk terwijl ik op reis ga

Bezochte landen

  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Zuid Afrika (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Rob Boddeke op 15 januari 2018

Perfecte organisatie, perfecte Zuid Afrikaanse (nederlands sprekende) gids met veel ervaring. Groot deel van Zuid Afrika gezien gedurende deze reis.
Het bezoek aan verschillende wild-parken was een werkelijk onvergetelijke ervaring. Ook het bezoek aan Pretoria, Swaziland en Lesotho, Durban, Port Elisabeth, Stellenbosch, en natuurlijk vooral Kaapstad met o.a. de tafelberg en zijn vele bezienswaardigheden. Bijna teveel om alles op te noemen. Ik kan een dergelijke rondreis aan iedereen aanraden.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De voorlichting vooraf door presentaties en film in het Foxtheater in Hoofddorp
  • De perfecte organisatie
  • De erg goede gidsen
  • zowel de Nederlands sprekende reisleider als de lokale gidsen
  • Het gebalanceerde programma met af en toe voldoende vrije tijd
  • De goede kwaliteit hotels
  • De uitstekende maaltijden

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Er was onderweg een mankement met de bus maar dat werd snel en soepel opgelost door gedurende de nacht een andere bus te sturen en hebben daar eigenlijk geen enkele hinder van ondervonden.
  • Verder kan ik eigenlijk geen andere verbeterpunten bedenken

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldig verzorgde reis met leuke reisgenoten (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Hans van der Roest op 15 januari 2018

We hebben het land goed leren kennen onder uitstekende leiding en met prima accommodaties. Ik was met een single reis, wat op zich een avontuur was. Geweldige reisgenoten getroffen en dit is de reden dat ik dit jaar een single reis naar China heb geboekt. Wat in Vietnam herkenbaar is zijn de overblijfselen van de Vietnamese oorlog (door de Vietnamezen de Amerikaanse oorlog genoemd) waarvan ik vind dat de Vietnamezen hier heel goed mee omgaan. Je komt weer bekende namen tegen als De Golf van Tonkin, Hué, Danang enz. Heel herkenbaar. Speciale ervaring was de vliegtocht over Halong Bay en de wat primitieve treinreis tussen Hanoi en Hué. De trein deed over 700 km 14 uur.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Organisatie
  • verzorging
  • groepsgrootte

Bezochte landen

  • Vietnam
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Eiland hoppen in afwisselend Indonesië (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Sjanie Goedvolk op 15 januari 2018

De reis naar 5 Indonesische eilanden was geweldig! We hebben zo veel gezien en beleefd, een echte aanrader! Er waren vele hoogtepunten: de Bataks en de orang oetans op Sumatra, de Borobodur en de fietstocht bij de Prambanan, bezoek aan de theeplantage en het onvergetelijke bezoek aan de Bromo op Java! Heel indrukwekkend was de dodencultuur van de Toraja's op Sulawesi en de rustigere afsluiting op Bali en Lombok maakte er een echte topreis van!
Ik heb genoten van muziekvoorstellingen met bamboe-instrumenten, zoals de anklung. Deze optionele excursie is een "must"!
Wat een prachtige hotels om te overnachten, vooral buiten de grote steden. Mooie tuinen, zwembaden en verblijf in huisjes, echt genieten! Het eten is heerlijk, zo veel keus bij de buffetten, zo veel andere smaken, maar allemaal even lekker!
Minder fijn vond ik het enorm drukke verkeer op Java, vooral rondom Djakarta en Bandung. Dit gedeelte zou ik liever overslaan en meteen vanaf Medan naar Yokyakarta doorvliegen, ook in die omgeving is wel een theeplantage te bezoeken. Op Sumatra zou het ook anders georganiseerd kunnen worden. Bij aankomst eerst doorreizen naar de orang oetans en daarna pas richting Tobameer. De drukte rond Medan veroorzaakte veel files, waardoor de reisdag terug van het Tobameer naar Bohorok erg lang werd! De orang oetans zou ik niet hebben willen missen!
De bootreis van Bali naar Lombok viel tegen, er konden slechts enkele mensen buiten zitten, de boot maakte water en binnen moest je gaan staan om iets te zien.
Ik wil onze lokale reisbegeleiders een pluim geven! Ze waren allemaal zeer gepassioneerd en wisten veel interessante verhalen te vertellen en goede tips te geven!
Al met al heb ik deze reis zeer gewaardeerd en ik zou hem iedereen met een goede conditie aan willen raden! Eerlijk is eerlijk, deze reis is niet om uit te rusten, maar juist om heel veel nieuwe indrukken op te doen! Als je met deze instelling op reis gaat, kan het alleen maar een fantastische ervaring worden!

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel maaltijden inclusief
  • prachtige lokaties om te overnachten
  • goede reisbegeleiders
  • veelafwisseling in programma

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • andere routes rondom grote steden
  • ruimere bus waar alle bagage in kan en meer beenruimte voor lange reizigers
  • betere bootverbinding tussen Bali en Lombok
  • meer wandelen in de natuur

Bezochte landen

  • Indonesië
  • China
  • vietnam
  • Thailand
  • Zuid-Afrika
  • Ghana
  • Gambia
  • Marokko
  • Jordanië
  • turkije
  • Noord-Amerika
  • Costa Rica
  • Nicaragua
  • el Salvador
  • Honduras
  • Belize
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

de reis van ons leven elke dag denken we er nog aan (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Wytske Mooy Borgandijn op 15 januari 2018

Het boeken en de contacten met Fox voorafgaand aan de reis waren erg prettig. We werden op de plaats van bestemming goed opgevangen en begeleid. De plaatselijke gidsen waren ter zake kundig. De gebeurtenis die de meeste indruk heeft gemaakt was dat we het feest van het licht hebben meegemaakt waarvan het vervoer van 3 Budha,s over het Ingle meer waarbij deze door vele uitbundig versierde lange en smalle roeiboten werden voortgetrokken. Het nadeel was dat we al om 5.00 uur moesten opstaan maar dat hadden we er graag voor over. Het nadeel was dat het een grote groep was (26personen), de reisleider hield alles goed in de hand maar moest toch af en toe een beetje dictatoriaal doen maar ik vond dat niet hinderlijk. Een tweede nadeel was dat voor sommige monumenten je wat meer tijd zou willen hebben. Maar we hebben heel veel gezien wat anders niet het geval was gewist We hebben een fantastische reis gehad het was niet echt een vakantie reis maar een werk vakantie .

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel uitstapjes naar lokale winkels en werkplaatsen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • niet van die grote groepen 26 personenis wat veel
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis naar Zuid afrika (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Rob Claassen op 12 januari 2018

Goed georganiseerd, met mooie accomodaties en afwisselende reisdagen. Een fijne busreis. Reisleider was zeer gedreven, gemotiveerd en wist Veel te vertellen. Duidelijke reisbeschrijven en info over de reis.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • verre reizen
  • organisatie
  • accomodatie

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • zuid afrika
  • Indonesië
Aangeraden voor: Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Goede service vooraf en gedurende de loop van de vakantie (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Leo Nefkens op 04 januari 2018

Goede prijs verhouding en goede service. De uitstapjes zijn goed geregeld. Fox reizen biedt een scala van mogelijkheden. Zowel de natuur liefhebbers, strandlief hebbers als familie rondreizen kunnen aan hun trekken komen. Ik ga dan ook weer naar Indonesië met Fox reizen. Het is voor mij alweer de 4e keer.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen nadelige punten om hier op te noemen

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indonesie, Sumatra, Java Bali. (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Adry Maring op 03 januari 2018

Alles was goed geregeld ondanks de lange reisdagen. Aardige reisleiders die van het land houden en veel vertellen over het vakantieland en over de cultuur. En je reist comfortabel en ziet veel van het land en de inwoners.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • zijn er niet.

Bezochte landen

  • Canada
  • China
  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige indrukwekkende reis! (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Dennis Flohr op 03 januari 2018

Zeer goede vriendelijke en grappige reisleider. Wist ook zeer veel te vertellen. Hebben echt genoten van deze geweldige mooie reis. Aris, bedankt voor je gezelligheid! En Fox: jullie zijn echt TOP! Ga zo door! Raadt het iedereen met veel enthousiasme aan!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes
  • kennis
  • goede hotels
  • reisleiding met veel ervaring
  • vriendelijkheid

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geen woorden voor (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Andrea Volbeda op 01 januari 2018

Echt waanzinnige reis gehad. Super reisleiding en de acomedaties waren echt super goed. Goede keuze uit excursies en optionele activiteiten. Veel kennis van het lamd en dat werd goed overgedragen. Even pech gejad met de bus maar door de reisleidster maakte dat niks uit.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goede reisleiding
  • fantastische acomedatie
  • veel kennis
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veel reis voor je geld (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Karin Van Riel op 01 januari 2018

Vanaf het eerste moment van het boeken, het op reis gaan tot aan de thuiskomst echt een super gave verwen vakantie waar je nog jaren van kunt nagenieten. We zijn nu diverse malen met fox op vakantie geweest, een maal met een andere reisorganisatie maar geef ons maar fox. Ook nu zitten we weer te kijken voor oktober om naar Vietnam te gaan en tuurlijk met fox!!!!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • de verzorging tijdens de reis
  • goede reisbegeleider
  • goed vervoer met de bus
  • leuke uitstapjes
  • ze zijn er voor je als er wat is (medisch/ziekte)
  • alles tot in de puntjes verzorgd
  • duidelijke nederlandse uitleg

Bezochte landen

  • Thailand
  • Java
  • Bali
  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Java & Bali (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Cornelis de Voogd op 01 januari 2018

Goede service, zowel bij het boeken en informatieverstrekking.
Prima reisleiding en gidsen ter plekke. Goed gebalanceerd reisprogramma.
Hotels zijn prima gelegen en hebben goede voorzieningen.
Veel, excursies zijn inbegrepen, maar toch voldoende vrije tijd.

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede gidseen en reisleiders ter plaats
  • Uitgebalanceerd programma inclusief optionele excursies en voldoende vrije tijd.
  • , Prima hotels

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ook bij speciale omstandigheden een goede reisorganisatie (bezocht in november 2007)

Review geschreven door Bep Verhagen op 01 januari 2018

Mee geweest met de groepsrondreis Bali van Fox. In de tweede week problemen met het vliegverkeer door de vulkaan. Twee dagen langer in hotel waar we verbleven, daarna op dag 3 met bus, boot en bus naar Lombok. Twee dagen later van Lombok naar Java gevlogen. Welkomstdiner van Fox gekregen en volgende dag verder naar Amsterdam. Alle stappen werden begeleid door Fox gidsen, die mee gingen op de boot naar Lombok. Op Lombok opgevangen door een andere Fox gids etc. Prima geregeld.

9,0
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Groepsrondreis
  • alles onderweg keurig geregeld
  • goede gids die veel vertelde
  • nette tot zeer goede hotels.

Bezochte landen

  • Bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch in alle opzichten (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Trudy Klomp op 01 januari 2018

Alles was goed. Prima reisleiding,hotel en vervoer.je komt ook op de niet toeristise plaatsen waardoor je een realistisch beeld krijgt van het land. Fox reizen is erg betrokken met onder andere de bevolking in de kampongs.
Ondanks dat het een groepsreis is is er voldoende ruimte voor extra excursie,s.
Kortom een aanbeveling voor wie het land echt wil zien.

9,8
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Maleisië (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Desiree Middelkamp op 31 december 2017

Geweldige teisorganisatie al 3 keer mee op reis geweest . Met ongeval goede verzorging niets dan lof. Bij thuiskomst een bos bloemen . Omdat wij maar 1 week konden blijven wegens ongeval . Ondanks alles toch genoten . Wij zijn erg tevreden over Fox

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goede site en uitleg en goed verzorgd

Bezochte landen

  • amerika
  • afrika
  • indonesie
  • vietnam
  • thailand
  • cambodja
  • rusland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep