FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,7 Boekingsproces
8,8 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,5 Vervoer
8,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 208
  • Aantal waarderingen: 853

geweldige reizen gemaakt met super service (bezocht in december 2017)

Review geschreven door marijke Langewouters op 22 maart 2018

Onze vakantie met FOX reizen was geweldig!
Alle mooie plekjes werden getoond door een heel enthousiaste reisleiding.
We voelde ons heel speciaal door het goede vervoer en luxe geselecteerde hotels.
we gaan vaker met FOX, maar dit was echt de mooiste tot nu toe.

9,3
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • alle geselecteerde hotels en bezienswaardigheden zijn fantastisch

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • sommige uitstapjes zijn aan de dure kant

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen

Geweldige reizen gemaakt met deze organisatie. (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Lia Schetters op 12 maart 2018

Geweldige reizen en prima begeleiding en accommodaties.Ervaren en leuke reisleiders en gidsen en ruimschoots de tijd om dingen te bezichtigen. Ik heb er erg van genoten.
Ik heb nu onlangs de vijfde reis bij FOX geboekt en kijk er nu al naar uit.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De prijs/ kwaliteit verhouding. Je krijgt wat je boekt of er word een heel goed alternatief geboden wanneer er iets niet door kan gaan door overmacht.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Misschien de vluchten. Per maatschappij verschillend maar wat meer luxe zou prettig zijn.

Bezochte landen

  • Australië. Amerika
  • Indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een onvergetelijke reis (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Ida Krone op 04 maart 2018

Reis zuid Afrika was alles zeer goed, de mooiste reis om nooit meer te vergeten. Rondreis was zeer goed, accommodaties om nooit meer te vergeten. In 1 woord geweldig.
Reis Java Bali was alles ook zeer goed maar niet ons land, daar kan fox niks aan doen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • alles zeer goed verzorgd.
  • ontspannen reis

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen idee

Bezochte landen

  • indonesie
  • kenia
  • zuid afrika
  • costa rica
  • japan
  • amerika
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een boeiende steden reis China. Zeer leerzaam en een uitstekende reisleiding (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Bob Reidsma op 04 maart 2018

Uitstekend georganiseerd, een ontspannen reis en een inspirerende reisleider. Er wordt goed geluisterd naar individuele wensen er de tours en excursies worden daar zonder problemen aan aangepast. De hotels in de steden kunnen iets centraler liggen.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • China
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Geen moment verloren gevoeld (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Bien Ruigrok Vd Werve op 26 februari 2018

Super goed geregeld, overal is aan gedacht, je voelt je geen moment verloren, de enige tip die ik voor deze reis ( t gouden zuiden) is, de eerste dag bij de tempel een gids mee die er echt iets over kan vertellen of van tevoren een nederlandse begeleiding toesturen, het is zo jammer om daar te lopen en er niets van te weten/horen want het is echt prachtig. Al met al een geweldige vakantie gehad.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goed geregeld
  • mooie hotels
  • river kwai zo gaaf

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • tekst en uitleg bij de bezienswaardigheden onderweg met de chauffeur
Aangeraden voor: Gezinnen

Voor het eerst een groepsreis (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Aafke Vis-Kisman op 19 februari 2018

Voor het eerst hadden wij een groepsreis geboekt en vonden het best spannend. Maar wat is het goed bevallen. De leeftijd van de deelnemers lag tussen de 12 en ca 80 en iedereen ging op een heel gezellige manier met elkaar om. Er ontstonden niet echt groepjes, heel leuk allemaal. De reisleiding was echt uit de kunst. Vanaf het begin was alles goed uitgelegd, alle financiële zaken rondom maaltijden, fooien werden ons uit handen genomen. Hij was bij iedereen betrokken en heeft heel veel bijgedragen aan het succes van de reis.
Deze ervaring heeft ons doen besluiten popnieuw voor een groepsreis te kiezen en wel naar Canada in september van dit jaar.

9,0
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De mogelijkheid om vooraf via de Inspiratiedagen al heel veel informatie te ontvangen en je vragen te kunnen stellen. Tijdens de reis wordt je op allerlei manieren ontzorgd

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen

Bezochte landen

  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bezoek de witte buddha (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Leo Nefkens op 18 februari 2018

De goede voorbereiding dankzij tips van de medewerker van fox. Men neem de tijd om alles uit te leggen wat mij niet duidelijk was. Op de plaats van bestemming is er ook een vertegenwoordiger die je ontvangt en het een en ander uitleg.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Fox heeft een diversiteit aan mogelijkheden
  • Zowel voor cultuur snuivers als avondturiers.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • n.v.t. Ik heb geen verbeterpunten.

Bezochte landen

  • Bali Indonesië

Indonesie Rondreis Java - Bali (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Saskia Waarts- de Saire op 11 februari 2018

Goed georganiseerd zoals wij graag wilden en alle trips gedaan en gezien. Top reisleider en bus chauffeur die ons veilig overal bracht. Minst was dat de meeste hotels/accomadatie niet in het centrum of onder de bevolking was. Bali was top en lekker relaxed.

8,3
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijk en tot in de puntjes verzorgd :) (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Edwin de Blouwe op 30 januari 2018

Onvergetelijk onze eerste ervaring met een groepsreis Thailand. De reisleiders waren echt gastheren en het ontbrak ons aan niks. Dit jaar door deze goede ervaring weer geboekt. 1 hotel waar we 1 nacht verblijven viel ons tegen maar we begrepen van onze reisleider dat deze dit jaar niet meer in de reis wordt aangeboden. Dikke 10 jongens!!!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Elephant Valley
  • Wat Rong Khun
  • Kanchanaburi

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen commentaar was echt tot in de puntjes goed

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Java / Bali (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Reja Rajcomar op 29 januari 2018

Wij hebben deze reis omdat wij 25 jaar getrouwd waren. Dit hadden wij ook aangegeven. Wat echt leuk was dat wij in elk hotel werden verrast met een leuke attentie. Wij hadden een goeie reisleider die ons alles kon vertellen, over plaatsen, gewoontes van de bevolking tot bomen/planten.

8,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • brono vulkaan

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • vorig jaar bij de reisinspiratiedagen voor america was er een reisleidster die weinig wist over amerika
Aangeraden voor: Stellen

Fantastisch (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Anja Meijer op 29 januari 2018

De reisleiding is bijzonder kundig en weet alles over het land te vertellen. De accomodaties zijn luxe of op een bijzondere plaats. 1 keer een overnachting meegemaakt dat erg tegenviel. Meestal wel lange reistijden maar dat staat van te voren vermeld.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes worden goed voorbereid en indien nodig aangepast
  • website is overzichtelijk
  • reis-en inspiratiedagen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • feedback

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Reis door Vietnam mede door reisleider Marco fantastisch (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door J. Verkleij op 26 januari 2018

Door de inspiratie dagen van fox wordt je al meegenomen naar het land van je dromen. Het boeken is heel eenvoudig via de computer en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je reis. Ook wordt verteld over de te nemen vaccinaties en het regelen van visa.
De reis zelf wordt zeker door de gepassioneerde gidsen een fantastische belevenis. Zij zorgen altijd voor wat extra’s en fietstocht of wandelingen door onbekende delen van en stad of dorp zij zijn goed geïnformeerd over het bezochte land. Ook als er eens niet goed gaat, door ziekte of e.d., komen zij direct in actie om je zo goed mogelijk te helpen en als er dissonanten in de groep zijn lossen zij het op zonder dat de rest van de groep het in de gaten heeft.
Wij, mijn man en ik, vinden Fox een heel fijne reisorganisatie, de reizen en het reisschema zijn evenwichtig opgebouwd, soms zijn de busreizen wat lang maar de gids weet dit altijd op zijn eigen manier toch nog aangenaam te maken. Uiteindelijk zijn het de gidsen die de reis onvergetelijk maken.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
  • Zuid-Afrika
  • Thailand
  • Maleisie
  • China
  • Vietnam
  • Marokko
  • Egypte
  • Aruba
  • Curacao
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

reis naar Patagonie (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Ad de Beer op 26 januari 2018

Overweldigende natuur, geweldige reisleiding, goed georganiseerd.
Reis verlopen zoals was aangekondigd.
Accomodatie's zouden wat beter kunnen, maar dat kan ook liggen aan het feit dat men reist in Zuid Amerika.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • doen wat beloofd is

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • accomodatie in Zuid Amerika

Bezochte landen

  • Argentinie
  • , Chili
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Super reisorganisatie (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Gerda Peetoom op 26 januari 2018

We hebben altijd hele mooie vakanties met Fox gehad. Prima reisorganisatie met goede gidsen en reisleiders. Prima hotels en goede bussen. Hele mooie bestemmingen. Wel raar dat ik in het vliegtuig niet naast mijn echtgenoot kon zitten.

8,2
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goed letten op de locatie van de hotels
  • niet 6 keer dezelfde weg rijden
  • onnodig lang in de bus zitten

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Costa Rica
  • Thailand
  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

FOX weet me iedere keer weer te verrassen. (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Petra Dijkzeul op 23 januari 2018

De groepsreizen naar China, Costa Rica, Cuba en Suriname waren goed georganiseerd met een meer dan deskundige reisleiding die graag de wensen van de groep vervulde. We gingen naar bezienswaardigheden waar ik alleen maar over heb durven dromen. De zeer gevarieerde excursies waren altijd unieke ervaringen.
Gezellige reizen, verrassende en indrukwekkende accommodaties met een hoge woaw-factor..
Altijd weer kwam ik thuis met heel veel enthousiaste verhalen.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Deskundige reisleiding
  • fantastische accommodaties

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Prijs-prestatie verhouding voor alleenstaanden dreigt wat uit de hand te lopen....

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Zambia
  • Mozambique
  • Israël
  • China
  • Amerika
  • Costa Rica
  • Cuba
  • Suriname
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig! (bezocht in maart 2015)

Review geschreven door Céline De Roo op 22 januari 2018

Geweldig! Goeie prijs, mooie accomodaties en goeie reisleiding! Wij hebben een geweldige rondreis gehad! Ik raad Fox zeker aan !
Geweldig als je je reis wilt uitbreiden, je er nog 2/3 dagen bij kunt boeken.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • nederlandstalige reisleiding

Bezochte landen

  • afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

het graf van chequevarra (bezocht in mei 2013)

Review geschreven door Hans Ho Ten Soeng op 21 januari 2018

mijn reis naar Cuba met Fox reizen was heel goed georganiseerd met vooral een reisleider die alles wist
en een heel mooie uitleg gaf van de geschiedenis van Cuba, een hele rondleiding gehad van Cuba van trindad tot havanna, kortom een leer rijke ervaring geweest .

9,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • noord america
  • cuba
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige Noord Thailand (Emerald) groepsreis. (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Ruud van Londen op 19 januari 2018

Alles was prima m.n. de 2 reisleiders verdienen een compliment.
Leuke en gezellige groep.
Fietstocht door Bangkok was geweldig.
Jammer dat we vanwege de begrafenis van Koning Bhumibol het paleis voor bezoekers gesloten was en dat de marktkramen op de dag van de begrafenis gesloten waren waardoor de Maeklong trein het die dag niet al te moeilijk had.
Vanwege 'n sterfgeval na één week terug dus we gaan zeker nog 'n keer terug naar Thailand.
In 2018 eerst 31 dagen naar Indonesië (5 eilanden). Wederom met FOX.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Prima prijs kwaliteit verhouding en deskundige reisleiders.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Vaak te weinig tijd om aan het zwembad te liggen.

Bezochte landen

  • Thailand
  • , Indonesië
  • ,China
  • ,Maleisie
  • ,U.S.A.
  • Mexico
  • ,Georgië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Algemene ervaring Fox reizen (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Ineke Vinkenvleugel op 19 januari 2018

Ik heb nu 4 reizen via Fox geboekt en ben over de eerste 3 reizen uitermate tevreden over de organisatie, het vervoer, accommodatie en reisbegeleiding. Op deze reizen is niets aan te merken, alles perfect geregeld.

De laatste reis was ruim voldoende, dit betreft een reis naar Sri Lanka. Vervoer was goed, mooie en verzorgde accommodaties zoals altijd bij Fox. Ik was de vorige Fox reizen zeer goede reisleiders gewend, echter de reisleider van deze laatste reis was beduidend minder ervaren en betrokken. In deze reis wordt helaas een verblijf in een prachtig stukje van Sri Lanka overgeslagen terwijl je er wel langs rijdt (Ella, Adam's Peak), wat heel jammer is. Verder een prachtige reis met veel afwisseling in cultuur, natuur en strand. Deze feedback heb ik na afloop van de reis ook gemaild aan Fox, maar daar heb ik geen reactie op ontvangen. Al met al nog steeds tevreden, maar in vergelijking met de vorige reizen die zo ontzettend goed waren viel dit op.

Ik zal in de toekomst zeker weer overwegen om via Fox te boeken. Wanneer aanbod/invulling en prijs van de reis (ongeveer) gelijk is met andere aanbieders zal ik weer voor Fox kiezen.

8,3
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Alles goed geregeld tijdens de reis
  • Comfortabele reizen
  • Goede accommodaties

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Reageren wanneer de klant een verbeterpunt / suggestie aangeeft

Bezochte landen

  • Amerika
  • Caribean
  • Indonesie
  • peru
  • Costa Rica
  • Sri Lanka
  • Noord Afrika
  • Gambia
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

relaxed reis door Vietnam met een leuke gidsen-duo (Laura en Din) (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Dorota Kuczynska op 18 januari 2018

Ontspannend reis met goed ingebouwde rust dagen aan het strand, leuke en afwisselende uitstapjes, aangename begeleiding door ervaren gidsen, veel informatie, goed overleg en afspraken van de gidsen met de reizigers, super organisatie bij aankomst in onze hotels (vooral dankzij Laura), gezellige sfeer in de bus, schoon en veilig vervoer - alleen positieve ervaringen.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • samenwerking met goede locale gidsen
  • grote aanbod reizen
  • goede verzorging tijdens reis en nakomen beloofde programmapunten

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • ik kan geen noemen

Bezochte landen

  • canada
  • USA
  • Peru
  • Zuid-Afrika
  • Turkije
  • SriLanka
  • thailand
  • China
  • Filipijnen
  • indonesie
  • Japan
  • Zuid Korea
  • Singapore
  • Maleisie
  • Taiwan
  • HongKong
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers