Nieuw-Zeeland.nl Win diner The Factory Kitchen!
Like ons op Facebook

Win diner The Factory Kitchen

Ben jij helemaal fan van Nieuw-Zeeland of net terug uit dit relaxte en prachtige land? Dan is een etentje bij The Factory Kitchen je kans om je weer even in het land van de Kiwi’s te wanen! Dit Nieuw-Zeelandse restaurant is gevestigd in Amersfoort. De eigenaresse, Jayde McDougall, komt zelf uit Nieuw-Zeeland en draagt haar liefde voor het Nieuw-Zeelandse eten met veel plezier over aan haar gasten.

Wij van Nieuw-Zeeland.nl brachten er laatst een bezoekje. We aten uiteraard veel vlees en verder onder andere mosselen, groentenpannekoekjes en truffel. Wat we ervan vonden? Dat lees je in onze recensie over The Factory Kitchen.

Meer informatie: 
Diner voor twee – The Factory Kitchen
Waar: Zuidsingel 66 te Amersfoort
Prijs:  gemiddeld €55,- p.p. 

Win een diner voor twee bij The Factory Kitchen

Kan jij geen genoeg krijgen van het eten in Nieuw-Zeeland en wil je deze smaaksensatie graag weer herbeleven? Van The Factory Kitchen mogen wij maar liefst drie driegangensurprisediners voor twee personen weggeven. Het diner dat je krijgt is volledig samengesteld door de chef: succes gegarandeerd! Beantwoord de volgende prijsvraag:

Met wie en waarom wil jij een Nieuw-Zeelands diner winnen bij The Factory Kitchen?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors