Nieuw-Zeeland.nl Win een kiwiknuffel
Like ons op Facebook

Win een kiwiknuffel

Ben jij ook zo dol op de Nieuw-Zeelandse kiwi? Deze grappige vogels komen alleen voor in Nieuw-Zeeland en zijn zelfs het nationale symbool van het land. Je komt het woord ‘kiwi’ door het hele land tegen, of de Nieuw-Zeelanders nou naar zichzelf refereren, naar hun geld of naar de vogel. Om dit schattige nachtdier kan je niet heen! 

Zou je het allerliefste een eigen kiwi in huis willen hebben? Dan heb je geluk! Namens Fluzzy mogen wij namelijk zachte kiwiknuffels weggeven! Fluzzy verkoopt allerlei bijzondere knuffels, zoals zeepaardjes, vogelbekdieren en natuurlijk kiwi’s. Slaap met je kiwi of zet hem neer op je bureau en droom af en toe even weg naar Nieuw-Zeeland… 

Meer informatie: 
Knuffel – Kiwi
Kleur: Bruin
Lengte: 28 centimeter
Wasvoorschrift: Wassen op 30 graden
Prijs: €14,95

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij ook zo’n schattige knuffel in huis? Of ken je iemand die helemaal verliefd is op kiwi’s? Wij mogen van webshop Fluzzy acht exemplaren weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Waarom wil jij deze knuffel hebben? 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors