Nieuw-Zeeland.nl Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!
Like ons op Facebook

Win Insight Guide Nieuw-Zeeland

Altijd al het land van de kiwi’s willen ontdekken met haar prachtige natuur vol vulkanische bergen, felblauwe meren en ongerepte natuurparken? Dan is de Insight Guide Nieuw-Zeeland de perfecte reisgenoot voor jou!

In deze praktische reisgids vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt bij jouw volgende reis door Nieuw-Zeeland. Je leest er alles over de beste restaurants, de leukste winkels en de fijnste feesten en festivals. Daarnaast leer je over de geschiedenis van het land en wat je moet doen in noodgevallen. Laat je meenemen langs de kust van Nieuw-Zeeland, reis over het Noorder- en het Zuidereiland en ontdek de vele prachtige bergen en meren van dit eiland aan de andere kant van de wereld.

De vele kleurenfoto’s in het boek geven een goed beeld van de bezienswaardigheden die dit land te bieden heeft en met een ruime hoeveelheid aan plattegronden en kaarten zal je er niet snel verdwalen. Een must voor in de rugtas!

Meer informatie:
Insight Guide Nieuw-Zeeland
Uitgeverij Cambium BV
Prijs: €24,90
Pagina’s: 400

Win een Insight Guide Nieuw-Zeeland

Kun je niet wachten om met deze gids door Nieuw-Zeeland te trekken? Van Uitgeverij Cambium mogen wij drie keer een Insight Guide Nieuw-Zeeland weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

Welk gebied van Nieuw-Zeeland hoop jij met behulp van de Insight Guide te gaan verkennen?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

 
Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors