Zoek je een groepsreis naar Nieuw-Zeeland? Vind hieronder jouw ideale groepsreis en reisorganisatie
Like ons op Facebook

Groepsreizen Nieuw-Zeeland

Wil je Nieuw-Zeeland met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Nieuw-Zeeland voeren.

Wil je Nieuw-Zeeland met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Nieuw-Zeeland voeren.

Djoser

Staat Nieuw-Zeeland ook op jouw bucketlist? Boek dan vandaag nog een groepsreis naar Nieuw-Zeeland via Djoser. Wij bieden verschillende rondreizen door Nieuw-Zeeland aan, zowel op het Noordereiland als het Zuidereiland. Al onze vakanties zijn met zorg samengesteld, met oog voor cultuur en natuur. Echt iets voor de actieve en avontuurlijke reiziger!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Tenzing Travel Down Under

Ontdek samen met reizigers van over de hele wereld hoe mooi Nieuw-Zeeland is. Bezoek onder andere de Franz Josef Glacier, de Milford Sound of het geothermische Rotorua. Met Tenzing Travel Down Under gaat u zeker op reis: wij zijn lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en tijdens de Vakantie Awards 2017 verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Down Under Best geboekte reizen

Sawadee

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 20 kantoormedewerkers en meer dan 150 reisbegeleiders. Al bijna 25 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant.  Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Pacific Island Travel

Pacific Island Travel is dé grootste en meest ervaren specialist in op maat gemaakte reizen naar Nieuw-Zeeland. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt die aan al uw verwachtingen voldoet! Uiteraard tegen een voordelige prijs. Op onze website vindt u informatie over onze bestemmingen, onze aanbiedingen en kunt u gratis de Nieuw-Zeeland-brochure aanvragen. Tevens kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Nieuw-Zeeland. FOX biedt naast groepsreizen naar Nieuw-Zeeland tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nieuw-Zeeland kenner
Reis van de maand
Essential New Zealand - va € 1374
Essential New Zealand

Deze reis laat u kennis maken met de hoogtepunten van het land en geeft ook een leuke twist aan de route

  • Doorkruis het Zuidereiland met de TranzAlpine trein!
  • De pruttelende modderpoelen van Rotorua mogen natuurlijk niet ontbreken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner

Meer Nieuw-Zeeland.nl