Maak jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland waar! Bepaal hieronder zelf hoe je reis eruit ziet

Vind jouw ideale Nieuw-Zeeland reis

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Nieuw-Zeeland? Lees verder

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Nieuw-Zeeland?

De indrukwekkende natuur is vaak een van de belangrijkste redenen waarom reizigers ervoor kiezen om naar Nieuw-Zeeland te reizen. Maar naast de prachtige landschappen zijn er genoeg andere redenen om naar Nieuw-Zeeland te reizen!

Nieuw-Zeeland is op te delen in het Noorder- en Zuidereiland, en beide eilanden zijn zeker een bezoek waard. Het Noordereiland kenmerkt zich aan heuvelachtige landschappen en verlaten stranden. Het is tevens het eiland waar de steden Auckland en Wellington zijn gevestigd. Aangekomen op het Zuidereiland maak je kennis met enorm uiteenlopende landschappen, waarin regenwouden en gletsjers te bewonderen zijn. Ga door het unieke Nieuw-Zeeland reizen!

Reizen door Nieuw-Zeeland? Combineer het Noorder- en Zuidereiland!

Reizen naar Nieuw-Zeeland doen vaak zowel het Noorder- als het Zuidereiland aan. Beide eilanden zijn ten slotte zeer divers en hebben ieder hun eigen charmes. De zeestraat tussen het Noorder- en Zuidereiland heeft de naam Cook Strait en de overtocht duurt circa 3,5 uur. Tijdens de boottocht kun je genieten van prachtige uitzichten. Bij sommige reizen door Nieuw-Zeeland zit de oversteek al inbegrepen. Je kunt er ook voor kiezen om het Noorder- en Zuidereiland te combineren per vliegtuig.

Naar wat voor een reis door Nieuw-Zeeland ben je op zoek?

Wanneer je een reis naar Nieuw-Zeeland wilt maken, moet je jezelf onder andere afvragen met wie je wilt reizen, hoe lang je weg wilt en in welke periode je wilt reizen. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een rondreis door Nieuw-Zeeland in groepsverband, of ga je liever individueel op pad? Ga je een camper huren in Nieuw-Zeeland of een auto? Ook moet je je verdieping in het feit of je een visum nodig hebt voor je reis naar Nieuw-Zeeland.

Praktische info wanneer je gaat reizen naar Nieuw-Zeeland

Ongeacht of je al in de nabije toekomst of pas over een tijd gaat reizen naar Nieuw-Zeeland, het is altijd handig om rekening te houden met wat praktische informatie. Zo krijg je onder andere te maken met een fiks tijdsverschil wanneer je gaat reizen naar Nieuw-Zeeland. Het is er, afhankelijke van de zomertijd in beide landen, tien tot twaalf uur later dan in Nederland. Omdat je biologische klok aan dit tijdsverschil moet wennen, krijg je te maken met een jetlag.

Overige reisbestemmingen

Amerika reizen
Zuid-Afrika reizen
Indonesië reizen
Australië reizen

Klik op "+" om toe te voegen

74 reizen gevonden

Specialisten Nieuw-Zeeland

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nieuw-Zeeland kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Nieuw-Zeeland - va € 4399
Eigenwijs Nieuw-Zeeland

22-daagse rondreis langs alle highlights

  • Spuitende geisers en besneeuwde vulkaantoppen op het Noordereiland
  • Een indrukwekkende excursie per boot door de groene fjorden bij Milford Sound
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner

Meer Nieuw-Zeeland.nl