Zoek je een vliegticket naar Nieuw-Zeeland? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Gezien de enorme afstand tussen Nederland en Nieuw-Zeeland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen. Wanneer je vliegtickets naar Nieuw-Zeeland boekt, krijg je daarom altijd te maken met een overstap, vaak ergens in Azië. Houd er rekening mee dat je erg lang onderweg bent. Lees verder

Gezien de enorme afstand tussen Nederland en Nieuw-Zeeland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen. Wanneer je vliegtickets naar Nieuw-Zeeland boekt, krijg je daarom altijd te maken met een overstap, vaak ergens in Azië. Houd er rekening mee dat je erg lang onderweg bent.

Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun overstap uit te breiden met een stopover. Een stopover houdt in dat je 1 of meerdere dagen op een bestemming verblijft voordat je door gaat naar je eindbestemming. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie vaak gratis aan waardoor je niet meer betaald voor je vliegtickets naar Nieuw-Zeeland.

Boek een flexibel ticket naar Nieuw-Zeeland

Wil je een ticket naar Nieuw-Zeeland boeken met een vaste retourdatum, of twijfel je nog wanneer je rondreis ten einde loopt? Boek dan een ticket naar Nieuw-Zeeland dat je kunt wijzigen, ook wel bekend als een flexibel ticket. Houd er wel rekening mee dat je, wanneer je langer dan 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, een visum nodig hebt.

Vergelijk aanbieders voor je vliegticket naar Nieuw-Zeeland

Een vliegticket naar Nieuw-Zeeland is, afhankelijk van de periode waarin je gaat, over het algemeen prijzig. Logisch, want je vliegt ten slotte naar de andere kant van de wereld. Hoewel de meeste vluchten via Azië gaan, is het ook mogelijk om een vliegticket naar Nieuw-Zeeland te boeken waarbij je via de Verenigde Staten vliegt. Door verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken kun je de beste prijs vinden voor vliegtickets naar Nieuw-Zeeland.

Praktische zaken wanneer je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland

Reizigers die vliegen naar Nieuw-Zeeland dienen rekening te houden met een aantal praktische zaken. Omdat je een enorme afstand aflegt en je biologische klok aan de nieuwe tijdszone moet wennen, krijg je te maken met een jetlag. Een jetlag hoort erbij wanneer je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland, maar kun je wel beperken. Ga na aankomst op de lokale tijden eten en slapen. Op deze manier went je lichaam zo snel mogelijk aan het nieuwe ritme.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Australië
Vliegtickets Indonesië
Vliegtickets Zuid-Afrika
Vliegtickets Amerika

Win jouw droomreis!

Feest! Getaway Travel geeft samen met Sawadee een gratis droomreis voor twee personen weg. Doe mee met onze droomreisactie en wie weet spot jij binnenkort zelf walvissen in Kaikoura, beklim je de Tongariro vulkaan of vaar je tussen de kliffen van Milford Sound door! Vlieg je liever naar Australië, Zuid-Afrika, Amerika, Indonesië of Costa Rica? Dat kan ook! Kies zelf je bestemming, doe mee en maak kans op jouw droomreis!

Tix.nl

Tix.nl is een onafhankelijke aanbieder voor vliegtickets naar Nieuw-Zeeland. Je zoekt en boekt je tickets naar Nieuw-Zeeland op een snelle en gemakkelijke manier, maar kunt ook voor onafhankelijk advies terecht bij een van de medewerkers. Tix.nl is aangesloten bij ANVR, SGR en IATA.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nieuw-Zeeland kenner
Reis van de maand
Rondreis Nieuw-Zeeland - va € 3895
Rondreis Nieuw-Zeeland

Op deze reis bezoek je zowel het Noorder- als het Zuidereiland

  • Bezoek het paradijselijke Bay of Islands en het vulkaanrijke Tongariro Nationaal Park​
  • Geniet in het zuiden van de bergen,  vele schapen en helderblauwe meren
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner

Meer Nieuw-Zeeland.nl