Zoek je een vliegticket naar Nieuw-Zeeland? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Gezien de enorme afstand tussen Nederland en Nieuw-Zeeland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen. Wanneer je vliegtickets naar Nieuw-Zeeland boekt, krijg je daarom altijd te maken met een overstap, vaak ergens in Azië. Houd er rekening mee dat je erg lang onderweg bent. Lees verder

Gezien de enorme afstand tussen Nederland en Nieuw-Zeeland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen. Wanneer je vliegtickets naar Nieuw-Zeeland boekt, krijg je daarom altijd te maken met een overstap, vaak ergens in Azië. Houd er rekening mee dat je erg lang onderweg bent.

Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun overstap uit te breiden met een stopover. Een stopover houdt in dat je 1 of meerdere dagen op een bestemming verblijft voordat je door gaat naar je eindbestemming. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie vaak gratis aan waardoor je niet meer betaald voor je vliegtickets naar Nieuw-Zeeland.

Boek een flexibel ticket naar Nieuw-Zeeland

Wil je een ticket naar Nieuw-Zeeland boeken met een vaste retourdatum, of twijfel je nog wanneer je rondreis ten einde loopt? Boek dan een ticket naar Nieuw-Zeeland dat je kunt wijzigen, ook wel bekend als een flexibel ticket. Houd er wel rekening mee dat je, wanneer je langer dan 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, een visum nodig hebt.

Vergelijk aanbieders voor je vliegticket naar Nieuw-Zeeland

Een vliegticket naar Nieuw-Zeeland is, afhankelijk van de periode waarin je gaat, over het algemeen prijzig. Logisch, want je vliegt ten slotte naar de andere kant van de wereld. Hoewel de meeste vluchten via Azië gaan, is het ook mogelijk om een vliegticket naar Nieuw-Zeeland te boeken waarbij je via de Verenigde Staten vliegt. Door verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken kun je de beste prijs vinden voor vliegtickets naar Nieuw-Zeeland.

Praktische zaken wanneer je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland

Reizigers die vliegen naar Nieuw-Zeeland dienen rekening te houden met een aantal praktische zaken. Omdat je een enorme afstand aflegt en je biologische klok aan de nieuwe tijdszone moet wennen, krijg je te maken met een jetlag. Een jetlag hoort erbij wanneer je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland, maar kun je wel beperken. Ga na aankomst op de lokale tijden eten en slapen. Op deze manier went je lichaam zo snel mogelijk aan het nieuwe ritme.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Australië
Vliegtickets Indonesië
Vliegtickets Zuid-Afrika
Vliegtickets Amerika

Qatar Airways

Met Qatar Airways vlieg je in de hoogste vorm van luxe naar Nieuw-Zeeland! Tegen de hoofdprijs zeker?! Nee, in tegendeel zelfs: voor aantrekkelijke tarieven vlieg jij al met deze 5-sterrenmaatschappij! En joh, trakteer jezelf en probeer de bekroonde Business Class! Dát is pas relaxed aankomen en gaat je avontuur in Nieuw-Zeeland goed van start!

bekijk alle reizen van Qatar Airways Best geboekte reizen

Reisadviesdesk

De voordeligste vliegtickets naar Nieuw-Zeeland vind je met de hulp van de Reisadvies Desk. Het team van de Reisadvies Desk struint alle aanbieders voor je af waardoor je zelf een hoop tijd bespaart. Wel zo handig! Vul het formulier op de site in of bel 020-4129077 (ma tot vrij 9-17u). 

WTC.nl - World Ticket Center

Op zoek naar de voordeligste vliegtickets naar Nieuw-Zeeland? Kijk eens bij WTC.nl - World Ticket Center! WTC.nl - World Ticket Center biedt een uitgebreid aanbod aan vliegtickets naar Nieuw-Zeeland. Je hebt hierbij de keuze uit vele luchtvaartmaatschappijen. Samen met de reisspecialisten boek je de gunstige vliegtickets naar Nieuw-Zeeland tegen de scherpste prijzen! Waar wacht je nog op?

bekijk alle reizen van WTC.nl - World Ticket Center Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nieuw-Zeeland kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Nieuw Zeeland - va € 2017
Eigenwijs Nieuw Zeeland

Deze eigenwijze rondreis brengt je in drie weken langs de highlights van Nieuw Zeeland

  • Met je eigen huurauto reis je van spuitende geisers en vulkanen naar goudgele stranden
  • De excursie die wij erg leuk vinden hebben we alvast geregeld: de groene fjorden bij Milford Sound per boot
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner

Meer Nieuw-Zeeland.nl