Visum Nieuw-Zeeland

Visum Nieuw-Zeeland

Op Nieuw-Zeeland.nl lees je over de mooiste plekken op dit prachtige eiland. Logisch natuurlijk dat je ze met eigen ogen wilt gaan bekijken! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Nieuw-Zeeland is het regelen van je visum. Je wilt immers niet aan de poorten van het paradijs geweigerd worden, toch? Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Nieuw-Zeeland snel en goed af te ronden.

Heb ik een visum nodig voor Nieuw-Zeeland?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Nieuw-Zeeland verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Nieuw-Zeeland verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de Nieuw-Zeelandse ambassade in Den Haag. Dat is ook het geval als je een strafblad hebt of ooit een land uit bent gezet.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Nieuw-Zeeland, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van een bewijs van voldoende financiële middelen en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Nieuw-Zeeland vind je op Visumcentrale.nl.

Geldigheid paspoort Nieuw-Zeeland

Je paspoort moet minstens een maand na je vertrek uit Nieuw-Zeeland geldig zijn. Het toeristenvisum dat je bij aankomst in Nieuw-Zeeland krijgt, is een elektronisch exemplaar. Je krijgt dan ook geen stempel in je paspoort.

Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors