Wandelen Nieuw-Zeeland

Wandelen Nieuw-Zeeland

door Getaway Travel

Nieuw-Zeeland is een ideaal wandelland. Het maken van een meerdaagse tocht door de natuur is één van de belangrijkste redenen om naar dit land aan de andere kant van de wereld te reizen. Er zijn honderden wandelingen uitgezet: van een kwartiertje naar een waterval om de hoek tot dagenlang klauteren over gletsjers en door ruige berggebieden. Dus voor ieder wat wils!

The Great Walks

Het land heeft negen wandelingen aangewezen die het allermooist zijn een een goed beeld geven van al het natuurschoon van het land. De zogenaamde Great Walks voeren je van bergtoppen naar stranden, van inheemse bossen naar fjorden en gletsjers en onderweg spot je een diversiteit diersoorten zoals zeehonden, dolfijnen en kiwi's. De wandelingen zijn over het algemeen goed begaanbaar door de prima paden en onderweg heb je hutten en campings waar je kunt overnachten.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 72 reizen naar Nieuw-Zeeland

Een van de mooiste plekken in het sensationele Fiordland National Park. Regel goede wandelschoenen voor deze streek want dit wordt ook wel de 'Walking Capital of the World' genoemd. Hier ligt meer dan 500 km aan wandelpaden en is het paradijs voor iedereen die ook maar een beetje van wandelen houdt.

Je vindt er nog onbedorven wildernis en onontdekte plekken. Je wandelt door regenwoud, watervallen, rivieren, inheemse bossen, langs valleien en over toppen vanwaar je fantastische uitzichten hebt. Onderweg kom je allerlei typische Nieuw-Zeelandse dieren tegen zoals de weka, de wakapo en de taheke.

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors