Canterbury Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Canterbury

door Getaway Travel

De streek Canterbury op het Zuidereiland kenmerkt zich door een zeer afwisselend landschap. Hier ligt de hoogste berg van heel Nieuw-Zeeland, Mount Cook, of Aoraki in het Maori, maar ook spreiden zich er glooiende vlaktes als lappendekens over het gebied uit. Je hebt er fantastische panorama's over de Southern Alps én over de oceaan.

Skiën in de bergketens

Hier liggen stranden aan de oostkust waar dolfijnen, walvissen en zeehonden zwemmen, zoals bij Kaikoura en Akaroa. Daarachter liggen weilanden en akkers waartussen brede rivieren stromen. Ga je naar het westen dan kom je in de ruige bergketens van Mount Cook National Park en Arthur's Pass National Park, waar je kunt skiën.

ZELF NAAR Canterbury?

Bekijk alle 71 reizen naar Canterbury

Tranzalpine treinrit

In Canterbury ligt de grootste stad van het Zuidereiland, Christchurch. Deze stad heeft door zijn geschiedenis een typisch Brits karakter, al heerst er tegenwoordig steeds meer een Kiwi-lifestyle. Vanuit deze stad vertrekt de trein de Tranzalpine, die je dwars door het schitterende landschap van het Zuidereiland een van de mooiste treinritjes ter wereld bezorgt!

Canterbury zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Canterbury

Meer Canterbury

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors