Met een camper door Nieuw-Zeeland toeren? Kies hieronder jouw ideale camperreis en reisorganisatie
Like ons op Facebook

Camper huren Nieuw-Zeeland

Een camper huren in Nieuw-Zeeland om daarmee vervolgens het land door te reizen, zien vele reizigers als de ultieme vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je zelf wilt, en bepaalt je eigen reisroute! Lees verder

Een camper huren in Nieuw-Zeeland om daarmee vervolgens het land door te reizen, zien vele reizigers als de ultieme vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je zelf wilt, en bepaalt je eigen reisroute!

De meeste bedrijven waarbij je een camper kunt huren in Nieuw-Zeeland zijn gevestigd in Auckland, Christchurch en Queenstown. Afhankelijk van de grootte van de groep waarmee je reist kun je beslissen welk soort camper het meeste geschikt is. De prijzen om een camper te huren in Nieuw-Zeeland zijn afhankelijk van het seizoen waarin je de camper wilt huren.

Trek eropuit per camper in Nieuw-Zeeland

Er bestaan verschillende populaire routes om per camper in Nieuw-Zeeland af te leggen. Langs de kust in de regio East Cape, kun je Highway 35 volgen, een weg die je langs de ruige kust leidt. Je rijdt van Opotiki naar Gisborne, en bevind je in een prachtig ongerept bosgebied. Door een rondreis door Nieuw-Zeeland te maken per camper combineer je gemakkelijk meerdere bestemmingen.

Verschillende aanbieders voor camperhuur in Nieuw-Zeeland

Er zijn verschillende aanbieders voor camperhuur in Nieuw-Zeeland. Belangrijk is om rekening te houden met het feit dat je goed verzekerd bent. Bij sommige aanbieders zijn bepaalde verzekeringen inbegrepen, terwijl je dit bij andere reisaanbieders zelf moet afsluiten. Ook dien je tenminste 21 jaar oud te zijn om een camper te mogen besturen. Omdat het aanbod aan camperhuur in Nieuw-Zeeland groot is, doe je er verder verstandig aan om verschillende aanbieders te vergelijken op prijs.

Camperreis in Nieuw-Zeeland wint aan populariteit

Het is niet vreemd dat het maken van een camperreis in Nieuw-Zeeland ontzettend populair is. Het land kent een goede infrastructuur, en veel bezienswaardigheden. Een camperreis door Nieuw-Zeeland maakt het dan ook mogelijk om de vele bezienswaardigheden met elkaar gedurende de reis te combineren, en ondertussen te genieten van de prachtige landschappen en indrukwekkende natuur.

Overige camper bestemmingen

Camper Huren Australië
Camper Huren Amerika
Camper Huren Zuid-Afrika

Campers Down Under

Camper huren in Nieuw-Zeeland? Bekijk het ruime camperaanbod in Nieuw-Zeeland op de site van Campers Down Under en zoek een camper die precies bij je past. Campers Down Under is benieuwd naar het verhaal achter je aanvraag en maakt graag een reisvoorstel en route op maat voor je. En wat de tarieven betreft: Campers Down Under biedt een laagste prijsgarantie.

Tenzing Travel Down Under

Ontdek de overweldigende natuurpracht van Nieuw-Zeeland per camper met Tenzing Travel Down Under. Met ons grote aanbod aan campers (van klein tot groot en van basic tot luxe), zit er vast iets bij voor u. Onze Nieuw-Zeeland specialisten helpen u graag bij uw keuze en het uitstippelen van een mooie route. Tevens bieden wij de laagste prijsgarantie voor camperhuur. Tenzing Travel is verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

Bezoek onze Camperdag op 2 september 2017!

NBBS Reizen

Ontdek Nieuw-Zeeland per camper en geniet van de prachtige natuur op het Noorder- en Zuidereiland. Bepaal zelf waar je overnacht en hoe lang, of leg vooraf de kampeerplaatsen vast. NBBS Reizen werkt samen met diverse verhuurmaatschappijen. Onze Nieuw-Zeeland experts geven je graag advies over camperhuur, flextarieven en bijkomende kosten. Lid ANVR en SGR.

Cheap Campers

Informatie, tips en de beste aanbiedingen voor een camper in Nieuw-Zeeland vind je bij Cheapcampers.nl. Cheapcampers.nl is namelijk dé specialist wanneer je een camper wilt huren in Nieuw-Zeeland. De ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen je informeren en adviseren. Vraag gemakkelijk online een offerte aan, en boek op een veilige manier je camper.

Oak Travel

Huur een camper via OAK Travel en maak een fantastische rondreis over het Noordereiland en/of het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Bij OAK Travel kun je kiezen uit verschillende types campers in verschillende prijscategorieën. We bieden zowel luxe als budget campers aan zodat je met ieder budget met een camper door Nieuw-Zeeland kunt rijden.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nieuw-Zeeland kenner
Reis van de maand
Off the Beaten Track - va € 2035
Off the Beaten Track

Een autoreis door Nieuw-Zeeland, maar dan net even anders!

  • Via kleine dorpen als St. Arnaud en Hanmer Springs neemt u een kijkje in het boerenleven van Fairlie
  • De reis eindigt op het Zuidereiland aan de oostkust in Christchurch
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner

Meer Nieuw-Zeeland.nl