Taranaki Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Taranaki

door Getaway Travel

De streek Taranaki ligt aan de westkust van het Noordereiland. Dit is een mooi gebied om allerlei buitensporten uit te proberen. Ga surfen langs de kust tussen Waitara en Patea, wandelen over de Whitecliffs Walkway of hiken door Whanganui National Park en Egmont National Park, rond de vrijwel symmetrische vulkaan Mount Taranaki.

Ruige Whanganui River

In, op en langs de ruige Whanganui River is er veel te zien en te doen zoals white-water sledgen. Deze langste bevaarbare rivier van Nieuw-Zeeland kronkelt door een prachtig gebied met inheemse bossen en resten van voormalige Maori-dorpen, pa's.

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 20 reizen naar Taranaki

Over deze rivier met 239 stroomversnellingen kun je de meest waanzinnige kajak- en jet-boattochten maken. Op zoek naar nog meer avontuur? Ga dan bungee jumpen in de Mokai Gravity Canyon of jet-boaten door de Manuwatu Gorge. Bijkomen kun je in de steden Palmerston North en New Plymouth.

Taranaki zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Taranaki

Meer Taranaki

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors