Mokai Gravity Canyon Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Mokai Gravity Canyon

door Getaway Travel

Dat Nieuw-Zeeland bekend staat om zijn adventure sports, mag duidelijk zijn. De uitdagende natuur lokt thrill seekers die de omgeving niet alleen willen beleven via een stevige wandeling, maar ook vliegend, naar beneden vallend en swingend door de lucht! En dat kan allemaal bij Mokai Gravity Canyon bij Taihape.

Hier staat de hoogste bungee jump van het Noordereiland. Vanaf tachtig meter hoogte duik je de smalle Mokai Canyon in en beleef je een vrije van vijf seconden!

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 15 reizen naar Taranaki

Flying Fox

Mocht je bungeejumpen al helemaal zijn gewend, dan heb je hier nog een andere uitdaging: de World's Most Extreme Flying Fox. Hier vlieg je met maar liefst 160 kilometer per uur aan een koord zo'n acht meter over het water! En ben je niet bang voor het donker, dan kun je zelfs 's nachts zowel horizontaal als verticaal aan een koord als een gek door de lucht gaan.

Swing Bridge

Ben je lekker uitgewaaid door dit spectaculaire gevlieg en gespring, dan weten de Kiwi's nog wat leuks voor je: de Swing Bridge. Met tweehonderd man tegelijk swing je keihard door de Mokai Canyon heen! Alleen voor diegenen met een zeer sterke maag. Mocht je geen durfal zijn, of gewoon een gezond verstand hebben, dan kun je ook een kopje thee of een caffè latte drinken in het Gravity Café.

Vanuit het café heb je een perfect uitzicht op de zenuwen van iedereen die zich waagt aan de bungee jump, Flying Fox of de Swing Bridge. En natuurlijk is, net zoals in de rest van Nieuw-Zeeland, de omgeving prachtig en kun je hier geweldige wandelingen maken.

De Mokai Gravity Canyon ligt vijf kilometer ten zuiden van Taihepe op het Noordereiland. Aan Highway 1 staan borden waarop de Mokai Gravity Canyon staat aangegeven.

Reizen Taranaki

Foto's & video's Mokai Gravity Canyon

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors