Owlcatraz Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Owlcatraz

door Getaway Travel

Owlcatraz is een beetje een vreemde ratjetoe van verschillende Nieuw-Zeelandse attracties, maar het is zeker leuk om te zien hoe Nieuw-Zeelanders hun bijzondere collecties aan je willen tonen. In Owlcatraz leven onder andere een paar uilen met allemaal een eigen naam. Zo heb je Owl Capone, Owlè MacPherson en Owlvis Presley.

Hoewel de naam van dit minipark je doet vermoeden dat het een soort uilengevangenis is, leven deze beesten hier juist zonder tralies of glas en zoeven ze zo langs je heen. Deze naam is gebruikt omdat hier de oude Shannon Jail staat ook bij het park hoort.

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 15 reizen naar Taranaki

Big Sigh en Big Snow

In dit oude houten huis vind je een originele en maffe verzameling van alles wat met uilen te maken heeft en hebben ze al meer dan duizend uilenpoppetjes.

Een andere opmerkelijke attractie van Owlcatraz zijn stieren. Hier woonde Big Red, eens de grootste rode stier van de wereld! Dit gigantische beest van 2000 kilo is in april 2004 overleden. Nu heeft Owlcatraz twee andere vriendelijke reuzen, Big Snow, een enorme witte stier, en Big Sigh, een lookalike van Big Red. Kinderen kunnen gewoon op zijn rug zitten.

Owlcatraz aan de Highway 57 in de buurt van Shannon op het Noordereiland, op zo'n half uur rijden ten zuiden van Palmerston North.

Reizen Taranaki

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors