Waingongoro River Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Waingongoro River

door Getaway Travel

Heb je raften al iets te vaak gedaan en ben je op zoek naar een nieuw avontuur in het woelige water? Dan is white-water sledging iets voor jou! Trek je wetsuit aan, hierbij word je zeker zeiknat. Het biedt je ook meteen de nodige bescherming. want bij deze sport scheur je keihard op een boogie board over het water.

Vanzelfsprekend worden de beginselen van het white-water sledging in rustig water aangeleerd. Daarna ben je klaar voor het echte werk en stroomt de adrenaline door je heen. Met helm op en flippers aan ga je plat op je 'slee'. Met je gezicht vlak op het water ga je als een gek de rivier over.

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 15 reizen naar Taranaki

Dam dropping

En dan heeft de Waingongoro nog een leuk extraatje voor je: dam dropping. Je scheurt met je board over een acht meter hoge dam in de rivier. Alleen geschikt voor echte thrill seekers.

De Waingongoro River ligt in de buurt van Hawera en Mount Taranaki aan de westkust van het Noordereiland en is bereikbaar via Highway 3. Je kunt onder andere in Hawera tours naar de rivier boeken die vervoer en faciliteiten voor het white-water sledging voor je regelen.

Reizen Taranaki

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors