Auckland Region Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Auckland Region

door Getaway Travel

De regio rond Auckland op het Noordereiland kent een reeks aan bezienswaardigheden en attracties. De 1,5 miljoen inwoners van de stad trekken er graag op uit en ze hebben dan een uitgebreide keuze. Zo heb je er verschillende mooie havens, stranden en eilanden.

Watersporten

Je ziet hier niet alleen prachtige panorama's, het is ook een paradijs voor watersporten als kajakken, surfen en zeilen. Voor de beste watersporten kun je naar Hauraki Gulf Islands. De stranden van Piha zijn door de ruige branding ideaal voor surfers. Hier vind je ook een groot aantal zeldzame vogels en inheemse bomen en planten.

ZELF NAAR Auckland Region?

Bekijk alle 47 reizen naar Auckland Region

Heb je jonge kinderen of leeft er nog ergens het kind in jezelf, ga dan naar Kelly Tarlton's Underwater World and Antarctic Encounter voor een leuk en interessant kijkje in de wondere wereld onderwater.

Auckland Region zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Auckland Region

Meer Auckland Region

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors