Wellington Region

Wellington Region

door Getaway Travel

De regio van Wellington kenmerkt zich door de verschillende schitterende kusten die allemaal binnen een dag zijn te bezoeken. Veel van deze kusten zijn nauwelijks ontdekt en je komt tijdens je bezoek maar weinig mensen tegen.

Bezienswaardigheden

Zo is de afgelegen Wairarapa Coast zeer de moeite door geologische bijzonderheden als de Putangirua Pinnacles van maar liefst 120.000 jaar oud, de vele dieren die langs de kust leven en het schitterende uitzicht op het Zuidereiland.

ZELF NAAR Wellington Region?

Bekijk alle 42 reizen naar Wellington Region

De Kapiti Coast is al wat populairder door de opeenvolging van witte stranden met uitstekende zwem- en surfmogelijkheden. Een mooie kustroute is de Marine Drive Tour die je langs beschutte baaien en zandstranden en door wat oudere buitenwijken van Wellington voert.

Typisch Nieuw-Zeelandse dieren kun je spotten in het Mount Bruce National Wildlife Centre, maar ook tijdens de beroemde Golden Shears Competition in Masterton, waar de grootste competitie schaapscheren wordt gehouden.

In het Maori Treasures Complex kom je op verschillenden creatieve manieren meer te weten over de culturele gewoonten en gebruiken van de Maori.

Reizen Wellington Region

Meer Wellington Region

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors