Maori Treasures Complex

Maori Treasures Complex

door Getaway Travel

Het Maori Treasures Complex is, zoals de naam je al doet vermoeden, een centrum waar je meer te weten komt over de culturele schatten van de Maori. En het leuke is dat je dit op verschillende manieren kunt doen. De Art Walk brengt je langs het weven van traditionele Maori kleden, typische Maori beeldhouw- en houtsnijdwerken en Maori muziek.

Workshop

Je ziet in verschillende studio's Maori kunstenaars aan het werk. Maar je kunt ook meedoen aan een workshop om zo allerlei typische Maori technieken onder de knie te krijgen. Tijdens ceremonies in het gemeenschapshuis kom je meer te weten over allerlei Maori gewoonten.

ZELF NAAR Wellington Region?

Bekijk alle 44 reizen naar Wellington Region

Kunstwerken

Ook kun je verschillende kunstwerken zien van zowel overleden Maori als van Maori die nog steeds kunst maken en allerlei moderne technieken hebben toegepast. In het Galleria Café word je omgeven door allerlei Maori schatten én lekker Maori eten en drinken.

Het Maori Treasures Complex ligt aan de Guthrie Street in Lower Hutt, twintig minuten rijden vanaf Wellington. Neem hiervoor Highway 2 naar het noorden.

Reizen Wellington Region

Foto's & video's Maori Treasures Complex

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors