The Herb Farm

The Herb Farm

door Getaway Travel

Moe van het gereis door Nieuw-Zeeland en toe aan een aromatherapie? In The Herb Farm kom je bij in de verschillende kruidentuinen. Hier kun je smeren met allerhande kruidencrèmes en snuiven aan verschillende geuren vol vitamines, mineralen en andere vitale ingrediënten, die je weer helemaal fris en fruitig voor de rest van de reis maken.

Elke tuin van The Herb Farm heeft een thema gelinkt aan een aantal passende kruiden. Zo heb je de Mediterranean Area, de Kitchen Garden en The Japanese Tea Garden.

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 12 reizen naar Taranaki

Verdiepen in kruiden

Na het volgen van de tour weet je precies welk kruid goed is voor welke kwaal of gemoedstoestand. Wil je je nog meer verdiepen in kruiden, huidverzorging, aromatherapie, het koken en kweken van kruiden, doe dan een van de workshops.

In de winkel kun je diverse home made producten komen om thuis verder te smeren. In The Herb Café geniet je van allerlei specialiteiten van het huis, natuurlijk bereid met verse kruiden.

The Herb Farm ligt aan de Grove Road in Ashhurst, tien kilometer ten noordoosten van Palmerston North op het Noordereiland.

Reizen Taranaki

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors