Riksja Nieuw-Zeeland Bouw je eigen Nieuw-Zeeland reis

Reviews Riksja Nieuw-Zeeland

9,2
9,5 Algemene ervaring
9,4 Boekingsproces
9,3 Reisleiding
9,1 Accommodatie(s)
9,4 Vervoer
8,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 8
  • Aantal waarderingen: 14

Super roadtrip Nieuw Zeeland, met hulp van reis- experts van Riksja! (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Anne Vlietstra op 11 december 2018

We zijn super goed op weg geholpen bij het uitstippelen van onze reis door en naar Nieuw Zeeland. Riksja kon ons alle ins en outs vertellen over het land en hebben een perfect persoonlijk reisplan voor ons gemaakt. Vliegtickets, verblijfplekken en autohuur waren voor ons geregeld, waardoor wij ons volledig op ‘de rest’ van de vakantie konden richten. Riksja heeft ook oog voor de wat minder toeristische paradijzen van het land, wat ons erg aanspreekt. Mede door Riksja hebben wij de reis van ons leven gehad, waar we met veel plezier op terugkijken :)

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • oog voor de minder toeristische plekken van een land
  • verblijf bij plaatselijke bevolking

Minpunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • up-to-date blijven over de verblijfplekken(1 lodge was zeer verouderd)
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Moet nog vertrekken maar tot nu ziet er alles veelbelovend uit (bezocht in december 2018)

Review geschreven door Linda Hoeben op 30 september 2018

Eerste kennismaking en heel positief. Hele vlotte communicatie via mail en telefoon. Duidelijk reisvoorstel. Opbouw reis met bouwstenen is interessant. Indien bijkomende vragen snel en efficiënt antwoord.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • opbouw reis met bouwstenen

Minpunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • op dit ogenblik heb ik er geen
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een reis op maat (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Vincent van Adrichem op 22 september 2018

Ik ben vooraf goed geholpen. Er is echt naar mijn wensen geluisterd. Het is te merken dat de medewerkers zelf ervaring hebben met het land en de plekken zelf hebben bezocht. De huurauto was goed. En de accommodaties waren top!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Nog nooit zo’n mooie uitgestippelde reis gehad. (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Tiny Overweel op 28 december 2017

Mooie locaties gezien, heel goed geholpen door Riksja. Ook de accommodaties waren goed verzorgd. Auto huren geen probleem. Alles heel goed afgestemd en natuurlijk de vliegreizen geen probleem. Zullen het zeker nog een keer doen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • eigenlijk alles

Bezochte landen

  • Nieuw-Zeeland
  • tasmanie
  • australie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen

Rondreis van Zuidereiland naar Noordereiland (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Marijke de Reus op 05 november 2017

Alles tot in de puntjes geregeld naar onze wensen. Aantrekkelijk geprijsd. Niks was teveel. Ben zelfs verrast met taart op mijn verjaardag in the middle of nowhere in Nieuw-Zeeland!
Bij vragen binnen 24 uur reactie (soms sneller).

9,6
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • belangstellend
  • niks is teveel gevraagd
  • snelle reactie
  • 1 op 1 contact
  • al je wensen worden verwerkt.
  • vriendelijke opgewekte medewerkers die weten waar ze het over hebben
  • geen verkoop praatjes

Minpunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • kan er geen bedenken.

Bezochte landen

  • bali
  • australie
  • thailand
  • costa rica
  • nieuw zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reis (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Petra Pool op 11 mei 2017

Goede hulp gekregen bij het uitzoeken en plannen van mijn reis. Handvaten gekregen die mij zeker hebben geholpen een begin te maken en uit te zoeken wat ik wilde zien en doen tijdens mijn reis. Aanrader!

Pluspunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • mooie natuur

Minpunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • volle hostels

Bezochte landen

  • nieuw zeeland
  • bali
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Een persoonlijk reisplan dat zeer goed geregeld was! (bezocht in november 2012)

Review geschreven door R.c. van der Post op 28 januari 2017

Wij hebben een schitterende reis naar Nieuw Zeeland gemaakt en daarbij zijn we perfect geholpen door Nieuw-Zeeland Online. Nieuw Zeeland Online heeft schitterende standaardreizen met allerlei extra uitbreidingsmogelijkheden, op basis waarvan we in goede samenspraak een geweldige reis hebben samengesteld; daarbij was ook nog eens heel makkelijk ruimte om de standaard bouwstenen verder aan te passen aan onze specifieke wensen (extra dagen, andere accommodaties, etc.).

Ze hebben daarmee voor ons een erg prettige reis samengesteld, waarbij we - door het eigen vervoer dat zij geregeld hadden - enorm veel vrijheid hadden voor eigen invulling, maar waarbij we ook een aantal activiteiten en excursies alvast konden regelen. Een heerlijke verscheidenheid van accommodaties, waardoor we zowel in backpackers hostels sliepen, maar ook in een heus kasteel, in schattige bed and breakfast en in een gezellige homestay. Daardoor kwamen we met een erg leuke verscheidenheid aan mensen in contact, zowel mede-reizigers als locals, wat zeker bijdroeg aan de geweldige ervaring. En we hebben geen van onze reiswensen hoeven overslaan.

Al met al een fantastische ervaring die met de goed hulp van Nieuw Zeeland Online perfect geregeld was!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droomreis naar Nieuw-Zeeland (bezocht in oktober 2014)

Review geschreven door Imke Esser op 10 december 2016

Wij hebben een zelfstandige reis gemaakt.
Alles heel goed geregeld en aangepast op onze wensen. De slaapplaatsen hadden allemaal iets bijzonders wat de reis extra mooi maakte. Vooraf ontvingen we een uitgebreid routeboek met bezienswaardigheden en de routebeschrijving naar de verschillende accommodaties. Communicatie voor en na de vakantie verliep heel vlot.

8,6
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • bijzonere accomodaties
  • heldere communicatie

Minpunten Riksja Nieuw-Zeeland

  • nog meer bouwstenen

Bezochte landen

  • nieuw-zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Angelique van Kuijk op 30 sep. 2018
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Henk Selen op 29 dec. 2017
9,8

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Leonie Lodder op 24 dec. 2017
8,6

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marga Witteman op 30 okt. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Harrie van Helvoirt op 18 dec. 2016
9,0

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marcelle Soons op 18 dec. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Leonie Lodder op 18 dec. 2016
9,0

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit