Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium

Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium

door Getaway Travel

Wil je de wondere wereld van het leven onderwater ervaren? Ga dan naar Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium en zie de zee als een duiker.

Doorzichtige tunnels

Op een lopende band word je door doorzichtige tunnels gevoerd en kom je oog in oog te staan met allerlei zeebeesten zoals bijvoorbeeld roggen, zeeschildpadden én haaien. Wil je deze van nog dichterbij zien, dan stap je gewoon even van de band af. Je kunt zelfs overnachten in Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium! Je kunt kiezen tussen een nachtje naast piranha's of palingen en meehelpen met het voeren van deze vissen.

ZELF NAAR Auckland Region?

Bekijk alle 54 reizen naar Auckland Region

Antarctische ontmoeting

Met hetzelfde kaartje mag je ook naar de Antarctic Encounter: een ontmoeting met de ijskoude Zuidpool. Je begint deze trip bij de replica van de sneeuwhut van Zuidpool-ontdekkingsreiziger Robert F. Scott. Om je echt goed in te kunnen leven in de barre omstandigheden, is het er koud, ligt er ijs en waait er een stevige wind.

Tijdens je verdere reis kom je nog een orka tegen voordat je aan de leukste attractie begint: de Snow Cat! In de verwarmde Snow Cat ga je door een sub-antarctisch landschap en kom je langs een broedende koningspinguïnkolonie. Onder een dikke ijskap reis je door naar het aquarium en eindig je bij een poolbasis van de toekomst.

Bereikbaarheid

Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium ligt zo'n zes kilometer ten oosten van het centrum van Auckland op het Noordereiland. Er gaan diverse bussen die kant op en ook de Harbour Explorer ferry stopt er.

Maar wanneer het mooi weer is, is een wandeling naar de attractie een aanrader. Je loopt een mooie route langs de Waitema Harbour en door de chique wijk Tamaki Drive met een geweldig uitzicht op de stad. Op de website van Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium vind je meer over de het verblijf en andere praktische informatie.

Reizen Auckland Region

Foto's & video's Kelly Tarlton's Sea Life Aquarium

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors