Whakapapa

Whakapapa

door Getaway Travel

Whakapapa is het grootste skigebied van Nieuw-Zeeland en het enige van het Noordereiland. Er zijn hier meer dan dertig skipistes en je kunt losgaan in een half pipe! Hier kunnen alle ski- en snowboardfanaten van allerlei niveau uit hun dak gaan. De sneeuwcondities zijn hier prima en de faciliteiten uitstekend. Zo is er een geavanceerd stoeltjesliftsysteem en er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden in Whakapapa en de plaatsen eromheen.

En als je tijdens het pakken voor je trip naar Nieuw-Zeeland niet hebt gedacht om je ski's uit de kast te trekken, kun je hier ook ski's, schoenen en andere skibenodigdheden huren. De beste tijd om je ski's daar onder te binden is tussen eind juni en begin november.

ZELF NAAR Central North Island?

Bekijk alle 43 reizen naar Central North Island

Ligging

Whakapapa ligt zes kilometer boven Whakapapa Village bij Mount Ruapehu in het Tongariro National Park op het Noordereiland. Er loopt een rondweg om het hele national park heen van de Highways 1, 4, 46, 47, 48 en 49. Op de kruising van de Highways 4 en 47 loopt de Bruce Road als enige weg het park in naar Whakapapa Village. Van daaruit gaan er shuttlebussen naar Whakapapa.

Reizen Central North Island

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors