Vissen Taupo

Vissen Taupo

door Getaway Travel

Taupo is een van de beste locaties in Nieuw-Zeelands om te forelvissen. Niet alleen in Lake Taupo krioelt het van de bruine en regenboogforellen maar ook in de omliggende meren Rotoaira, Otamangakau, Hinemaia en Kuratau. De meren worden gevoed met forellen door de vele rivieren en beken. Vissen is hier zo populair dat fanatieke vissers vaak schouder aan schouder staan.

Lijnvissen

In Taupo worden verschillende vistrips aangeboden en je kunt voor een dag een boot en hengels huren. Vergeet dan ook een visvergunning niet, want zonder mag je niet met je hengel het water op. Lijnvissen kun je vanaf je bootje op een van de meren of vanaf de oevers. De meeste kans op een goede vangst heb je tussen november en maart wanneer de forellen zich dicht onder de oever met spiering voedt. Ga je meer voor riviervissen kom dan tussen mei en oktober voor ideale omstandigheden.

ZELF NAAR Lake Taupo?

Bekijk alle 17 reizen naar Lake Taupo

Voor meer informatie over vissen en de huur van hengels, boten en het maken van trips kun je naar het Taupo Visitor Information Centre op Tongariro St in het centrum van Taupo. Ook hengelsportzaken kunnen je verder helpen.

Lake Taupo ligt in het midden van het Noordereiland.

Reizen Lake Taupo

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors