Lake Waikaremoane Track

Lake Waikaremoane Track

door Getaway Travel

De Lake Waikaremoana Track is een vrij gemakkelijke wandeling van 46 kilometer. Deze duurt zo'n drie tot vier dagen en kun je het hele jaar door doen. Je loopt voornamelijk langs Lake Waikaremoana, een meer dat zo helder is dat je vaak de vissen kunt zien zwemmen. Het andere deel van de track leidt je door dicht regenwoud waar veel verschillende vogels voorkomen.

Panekiri Bluffs

Heb je een goede conditie? Beklim dan de Panekiri Bluffs, waar je bovenop een prachtig uitzicht hebt over het meer. Deze klim duurt ongeveer vijf uur en is zeker de moeite waard! De omgeving is werkelijk schitterend. Wanneer de mist 's ochtends over het meer trekt, waan je je even in het vroegere Nieuw-Zeeland.

ZELF NAAR Hawke's Bay?

Bekijk alle 14 reizen naar Hawke's Bay

Maori woongebieden

Lake Waikaremoana bevindt zich in het Te Urewera National Park, waar vandaag de dag nog steeds groepen Maori wonen. Tijdens de track kruis je af en toe de woongebieden van deze Maori. Je bent welkom om de gebieden te betreden, blijf alleen wel op de aangegeven paden. Zwemmen kun je niet alleen in het meer, maar ook in de warmwaterbronnen die in het park te vinden zijn. De Lake Waikaremoana Track is te bereiken via Highway 38.

Reizen Hawke's Bay

Foto's & video's Lake Waikaremoane Track

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors