Motu River Rafting

Motu River Rafting

door Getaway Travel

De Motu River is een van de meest ruige en uitdagende rivieren op het Noordereiland om over te raften! De onbedorven omgeving is adembenemend, met steile heuvels begroeid met inheemse bossen. Dit gebied is door de regering zelfs benoemd tot 'Wilderness Zone'.

Rafttochten

Er worden meerdaagse rafttochten georganiseerd die helemaal naar de Bay of Plenty voeren, zo'n negentig kilometer verderop. Onderweg ervaar je rapids van drie tot en met vijf en vaar je door drie verschillende kloven. Via de Upper Gorge kom je steile rapids tegen die na heftige regenval rapids van zes krijgen, en daardoor niet meer te bevaren zijn.

ZELF NAAR East Cape?

Bekijk alle 16 reizen naar East Cape

Heftige stroomversnellingen

De Te Paku Gorge is smal en wat minder heftig dan de vorige kloof, maar de spanning en sensatie komt driedubbel terug in de Lower Gorge! Hier kom je de meest heftige stroomversnellingen tegen en wordt je lef op de proef gesteld. Onderweg slaap je in tentjes in de ruige omgeving van Raukumara Ranges.

De Motu River ligt in het Raukimara Forest Park op de oostelijkste punt van het Noordereiland en is via Highway 35 te bereiken. Er worden zowel vanuit Opotiki, Whakatane en Rotorua rafttochten georganiseerd. Informeer hiernaar bij de plaatselijke Visitor Centres.

Reizen East Cape

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors