Mission Estate Winery

Mission Estate Winery

door Getaway Travel

De geboorteplaats van Nieuw-Zeelandse wijnen is Hawke's Bay. Een groep Franse missionarissen zeilde in 1838 naar de andere kant van de wereld met een druiventak aan boord. Drie jaar later kon Mission Estate Winery zich met trots de eerste wijngaard van het land noemen.

Nog steeds is er veel aandacht voor de Franse geschiedenis, de wijnmakers van nu reizen naar Frankrijk om de kneepjes van het oeroude vak te leren, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

ZELF NAAR Hawke's Bay?

Bekijk alle 14 reizen naar Hawke's Bay

Meest bezochte wijngaard

Mission Estate is de meest bezochte wijngaard van het land. Je kunt de oude kelders bezoeken, die je een kijkje bieden in de rijke geschiedenis van de dranken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de wijnen te proeven.

Jaarlijks is er een beroemd concert op de wijnboerderij, waar grote namen als Sting, Ray Charles, Kenny Rogers en Dionne Warwick al hebben opgetreden. Het Mission Concert vindt in februari plaats en trekt ruim 25.000 toeschouwers. Op de website van Mission Estate Winery vind je meer over de wijnen en andere praktische informatie.

Reizen Hawke's Bay

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors