Rhytmn and Vines festival

Rhytmn and Vines festival

door Getaway Travel

Bezoek jij Nieuw-Zeeland rond oud en nieuw en wil jij weten wat het oud en nieuw feest van de kiwi's is? Zoek dan niet verder, want jij viert de aankomende jaarwisseling niet één, maar drie nachten tijdens het Rhytmn and Vines festival.

Laatste jaarwisseling

Het Rhythm and Vines festival is in 2003 opgezet door een aantal vrienden die de jaarwisseling nog één keer met z'n allen wilden vieren, voordat ze ieder hun eigen kant op zouden gaan.

ZELF NAAR Gisborne?

Bekijk alle 5 reizen naar Gisborne

De locatie werd een wijngaard die eigendom was van de ouders van één van de jongens. De wijngaard ligt aan de oostkant van Nieuw-Zeeland en was voor veel van de vrienden niet snel te bereiken. Toch kwamen er maar liefst 1800 vrienden en bekenden op het feest af. Deze sloegen kamp op in de tuin van kennissen.

Volwaardig festival

Inmiddels is Rhythm and Vines uitgegroeid tot een volwaardig festival waar meer dan 25.000 bezoekers op af komen en grote DJ's zoals Erick Morillo en Tiga draaien. Het feest vindt van 29 tot en met 31 december plaats. Het festival heeft inmiddels namelijk ook een eigen kampeerterrein.

In deze periode van het jaar is het in Nieuw-Zeeland ook nog eens hartje zomer. Geen koude nachten, maar warme temperaturen en lekker lang licht, waarin je tot de vroege uurtjes jouw dansjes waagt. Mocht kamperen je niet fijn in de oren klinken, dan kun je altijd nog terecht bij hotels in de buurt.

Een driedaags ticket voor het festival inclusief campingplaats kost omgerekend ongeveer 210 euro. Bewaar dus nog wat geld voor het eind van het jaar.

Reizen Gisborne

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors