Skydiven Taupo
10,0
10,0 Algemene ervaring
10,0 Leuk en mooi
10,0 Prijs-kwaliteit

Skydiven Taupo

door Getaway Travel

Taupo is ook zo'n plaats op het Noordereiland waar je kunt skydiven. Laat de adrenaline door je lijf gieren wanneer je boven Lake Taupo naar beneden springt. Geniet ondertussen van het uitzicht over Nieuw-Zeelands grootste meer. Verder heb je nog prachtige uitzichten over Mount Tongariro National Park en de besneeuwde toppen van Mount Ruapehu.

Dit avontuur kun je allemaal beleven op ongeveer een kilometer zuidelijk van Taupo, langs Highway 1.

ZELF NAAR Taupo?

Bekijk alle 26 reizen naar Taupo

Spuitende geisers

Wil je de borrelende modderpoelen en spuitende geisers eens van bovenaf zien? Neem dan een skydive boven Rotorua. Met uitzicht op alle thermische activiteiten is dit een hele aparte en mooie ervaring.

Wil je alvast voorproeven hoe een skydive in zijn werk gaat? Ervaar dan een vrije val van vier meter met een snelheid van 180 kilometer per uur. Dit kan in het Agrodome Adventure Park, zo'n zeven kilometer noord van Rotorua langs Highway 1. De 'echte' skydive kun je doen op Rotorua Airport, dit ligt aan Lake Rotorua, zo'n twaalf kilometer buiten het centrum.

Reizen Taupo

Reviews Skydiven Taupo

Skydiven Lake Tapoe (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Ruby Oudejans op 19 mei 2016

We staan op een prachtige camping aan Lake Tapoe. Naast ons is een skydive-centrum en eens in de zoveel tijd zien we iemand met een parachute naar beneden komen. En eigenlijk begint het een beetje te kriebelen. Het is heel mooi weer en de omgeving is prachtig.. Zullen we?

We besluiten even langs te gaan om 'alleen' wat informatie te verzamelen. En eigenlijk voordat we het weten zitten we in een vliegtuigje dat ons naar 12.000 feet (ongeveer 4 kilometer) brengt. Dit duurt ongeveer 20 minuutjes en is al super leuk, want je hebt een prachtig uitzicht. Als we op de juiste hoogte zijn, gaat het echt beginnen. De instructeur schuift je richting de uitgang waardoor je benen alvast buiten bungelen. READYY?! Schreeuwt hij. En eigenlijk kan je niets anders dan 'JAA' schreeuwen. Je valt naar buiten en maakt allemaal salto's waardoor je echt geen idee hebt van wat boven of onder is. De vrije val duurt ongeveer 45 seconden en dan gaat de parachute uit. Vervolgens is het helemaal stil. Het weer is perfect en het uitzicht is prachtig. Wat een belevenis... Na 5 minuutjes maak je je klaar voor de landing en voor je het weet sta je weer met beide benen op de grond. Èn met een glimlach van oor tot oor.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Leuk en mooi
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Skydiven Taupo

  • Ervaren instructeurs
  • Prachtig uitzicht
  • Voor skydiven redelijk betaalbaar

Minpunten Skydiven Taupo

  • Er zijn geen minpunten!
Ultieme tip: Gewoon gaan! Het is inderdaad (een beetje) eng, maar het is echt een ervaring om nooit te vergeten.
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors