Slipper Island

Slipper Island

door Getaway Travel

In de helderblauwe zee die het Coromandel schiereiland omringt, ligt Slipper Island op zijn tijdelijke eigenaar te wachten. Het tropische paradijsje is een toevluchtsoord voor de reiziger die privacy zoekt. Maar dan wel een reiziger met centen! Prijzen voor een overnachting kunnen oplopen tot een paar honderd euro per persoon per nacht.

Privéresort

En heb je helemáál genoeg van andere toeristen, dan kun je met een extra zak geld het resort op Slipper Island volledig afhuren. Weet je tenminste zeker dat je de enige bent die zijn voetafdrukken achterlaat op de hagelwitte stranden.

ZELF NAAR Coromandel Peninsula?

Bekijk alle 10 reizen naar Coromandel Peninsula

Overigens is er tijdens een verblijf op Slipper Island genoeg te doen. Je kunt er duiken, vissen, kanoën en windsurfen. Ook staat er een watertaxi voor je klaar als je een stukje verderop wil golfen, of wanneer je het zonnen even beu bent en je wilt shoppen op het vasteland.

En nog een voordeel van Slipper Island: het is vanaf Auckland snel te bereiken. Je doet er maar dertig minuten over om je eigen droomeiland te bereiken… met de helikopter uiteraard.

Reizen Coromandel Peninsula

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors