Auckland

Reviews Auckland

8,7
8,6 Algemene ervaring
8,0 Beziens­waardigheden
9,4 Locals
8,0 Restaurants
9,5 Veiligheid
8,6 Stranden
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 8

Familie bezoek Auckland.. (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door John Groos op 15 november 2018

Prachtige grote stad in het verder zo natuurlijke nieuw zeeland. De stad heeft veel te bieden, ook qua natuur. De stad bruist en de mensen zijn zo vriendelijk. De heerlijke mosselen bij de Fox sporting bar staat me nog vers in het geheugen.

8,7
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Restaurants
9 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Auckland

  • klimaat
  • sfeer
  • uitzichten
Ultieme tip: Met de ferry van Auckland naar het prachtige Devonport. Waiheke Island absolute een must do.. Met schitterende stranden is Waiheke Island geen eiland wat je bij Auckland verwacht.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Stray (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Femke Vink op 12 november 2017

Ik heb vier weken met Stray gereisd door Nieuw-Zeeland. Normaal ben ik niet van de groepsreizen, maar dit was echt top! Per dag kon je kiezen welke activiteit je wilde gaan doen en je kan makkelijk je bussen boeken.

Pluspunten Auckland

  • aardige locals

Minpunten Auckland

  • duur
Ultieme tip: Reis met Stray.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Auckland is een schitterende stad. (bezocht in december 2014)

Review geschreven door ghislain briers op 03 juli 2016

Perfect om na lange vliegreis een paar dagen op adem te komen . Je kan veel gewoon te voet bezoeken . en daarna met de huurauto of camper het land rondreizen

9,8
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
10 Restaurants
10 Veiligheid
9 Stranden

Pluspunten Auckland

  • klimaat
  • sfeer
  • uitzichten
Ultieme tip: Ascott parnell BB and boutiquerestaurant in Tower met goed eten en schitterend uitzicht.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers

Auckland wordt ondergewaardeerd (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Jenny van den Adel op 26 mei 2016

4 Maanden lang heb ik in Auckland gehad. En wauw, wat heb ik mij er veilig, op mijn plek en thuis gevoeld. Vaak hoor je over Auckland dat het geen leuke stad is. Maar ik ben ervan overtuigd dat, als je zorgt dat je je research hebt gedaan, je de stad net zo zal waarderen als ik!

Het fijne aan wonen in Auckland vind ik, is dat je 1 a 1,5uur rijden in zo'n andere, o zo prachtige omgeving terecht komt! Muriwai en Piha Beach, Hunua Falls, Rotorua en Raglan (love it)!

Niet te vergeten een ritje over de Harbour Bridge, wauw.. zo prachtig om al die boten te zien liggen in deze o zo mooie haven, waar je trouwens ook heel lekker kunt eten!

Je begrijpt het al; ga niet teveel uit op de ervaring van een ander, maar oordeel zelf en je zal zien dat Auckland heel veel te bieden heeft!

8,3
8 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Restaurants
10 Veiligheid
8 Stranden

Pluspunten Auckland

  • Veilig
  • rustig
  • leuke bars
  • goede bereikbaarheid
  • Niet overvol met toeristen
  • Veel diversiteit

Minpunten Auckland

  • Veel stijle heuvels
  • duur
Ultieme tip: Mission Bay en dan een biertje doen bij de Belgium Pub. Ponsonby, voor het ultieme avondje uit!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

City trip New Zealand (bezocht in januari 2013)

Review geschreven door Minke Grijpstra op 25 april 2016

Prachtige grote stad in het verder zo natuurlijke nieuw zeeland. De stad heeft veel te bieden, ook qua natuur. De stad bruist en de mensen zijn zo vriendelijk. Prachtige stranden, Cockle bay staat me nog vers in het geheugen. De stad is goed te berijden, makkelijk parkeren.

9,2
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
10 Locals
8 Restaurants
10 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Auckland

  • betaalbaar
  • bereikbaar
  • lekker eten
  • gevarieerd
  • aardige locals
Ultieme tip: Een tripje naar de haven. Geweldig om alle (zeil-)boten te zien. En vele leuke restaurantjes en barretjes om lekker even te te ontspannen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Budget reizigers
Waardering door ghislain briers op 31 mei 2018
9,2

10

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Restaurants

10

Veiligheid

9

Stranden
Waardering door Frank Klein op 30 mei 2018
7,6

7

Algemene ervaring

7

Beziens­waardigheden

8

Locals

7

Restaurants

9

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Yke Wienia op 29 mei 2018
8,7

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Restaurants

10

Veiligheid

7

Stranden
Waardering door Ria Doornbos op 29 mei 2018
7,8

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

7

Restaurants

8

Veiligheid

7

Stranden
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors