Canyoning Wanaka

Canyoning Wanaka

door Getaway Travel

Heb je eerder abgeseild - of lijkt je dat geweldig - maar wil je net een beetje meer uitdaging? En is watervrees iets waar jij totaal geen last van hebt? Doe dan aan canyoning! Hierbij klim, zwem en drijf je door een spectaculaire omgeving met snelstromende rivieren, rotsen en schuimende watervallen.

Je daalt af in de prachtige Matutikuti vallei bij Wanaka en je komt langs kristalheldere waterpoelen en inheemse bossen. Om je vervolgens in watervallen en stroomversnellingen te storten.

ZELF NAAR Wanaka?

Bekijk alle 35 reizen naar Wanaka

Abseiltrips

Afhankelijk van je ervaring, conditie en lef zijn er verschillende trips waar je uit kunt kiezen. Er is eentje die een dag duurt en waar je geen ervaring voor nodig hebt. Deze trip laat je van de schitterende omgeving genieten en je hoeft niet al te gekke sprongen en duiken te maken.

Voor de thrill seekers

Ga voor de echte adrenaline kick samen met twee andere thrill seekers en een gids naar de meest ruige maar adembenemend mooie plekken van de omgeving waar nooit iemand komt. Je gaat abseilen langs ravijnen van maar liefst achthonderd meter met heftige watervallen, waar je uitdagende sprongen maakt en je je stort in wilde stroomversnellingen.

Let op, canyoning is alleen in het zomerseizoen te doen - van november tot en met maart - en alleen wanneer het niet al te hard regent.

Wanaka ligt aan Highway 6 op het Zuidereiland.

Reizen Wanaka

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors