Wandelroute Wanaka

Wandelroute Wanaka

door Getaway Travel

Rond Wanaka zijn er verschillende mooie wandelingen te maken. De natuur met prachtige bossen, meren en bergen is elk jaargetijde schitterend met veel bloemen in het voorjaar, groen in de zomer, goudgele en rode bladeren in de herfst en de sneeuw bedekte bergtoppen in de winter maken de omgeving helemaal schilderachtig.

Tracks

De Waterfall Creek Walk is een mooie wandeling van zo'n 1,5 uur die niet veel conditie of ervaring vraagt. Je loopt langs de oever van het schitterende Lake Wanaka. Zeker de moeite waard is de Mount Iron Track. Deze duurt ruim drie kwartier en gaat naar de top van Mount Iron vanwaar je geweldig zicht hebt op de rivieren, meren en bergen in de omgeving.

ZELF NAAR Otago?

Bekijk alle 53 reizen naar Otago

Een andere aanrader, maar waar je wel een goede conditie voor nodig hebt, is de Mount Roy Track. Deze begint zes kilometer buiten Wanaka aan de Mount Aspiring Road en gaat naar de top van Mount Roy. De tocht is zo'n acht kilometer, duurt drie uur en is behoorlijk vermoeiend, maar het uitzicht vanaf de berg is echt waarachtig mooi.

Wanaka ligt in de regio Otago op het Zuidereiland.

Reizen Otago

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors