Marine Fishing Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Marine Fishing

door Getaway Travel

De rivieren van de provincies Otago en Southland zijn een waar paradijs voor vissers. Doordat er zoveel plaatsen zijn waar je kunt vissen, vind je bijna altijd wel een privé plek. In deze zuidelijke provincies vind je voornamelijk zalm, regenboogforellen en andere vissoorten.

Meren en rivieren

Meren als Te Anau en Manapouri en de rivieren rondom Dunedin en Invercargill zijn populair bij zowel inwoners als buitenlandse vakantiegangers. Soms moet je wel een beetje geluk hebben, het ene jaar zijn er meer vissen dan het andere jaar.

ZELF NAAR Otago?

Bekijk alle 69 reizen naar Otago

Schelpdieren

Voornamelijk populair onder Maori's is 'marine fishing'. Hierbij wordt voornamelijk naar mosselen, paua's - Nieuw-Zeelandse parelmoerkleurige schelpen - en andere schelpdieren gevist. Houd er wel rekening mee dat er een aantal regels aan verbonden zijn. Zo is er bijvoorbeeld een minimum aantal per dag wat je kunt meenemen.

Otago en Southland zijn de twee zuidelijkste provincies van het Zuidereiland, waar Highway 1, 6 en 8 de bekendste toegangswegen zijn.

Marine Fishing zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Otago

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors