The Remarkables

The Remarkables

door Getaway Travel

De bergen van The Remarkables zijn uitstekend voor avontuurlijke activiteiten als skiën en bergbeklimmen. Maak hier een tocht naar de toppen van de bergen, waar je een geweldig uitzicht hebt over Queenstown en de Southern Alps. Binnen een dag kun je al de hoogste top uit The Remarkables beklimmen, de Single Cone van maar liefst 2.319 meter!

Bij helder weer zie je zelfs de besneeuwde toppen van Mount Cook en Mount Aspiring.

ZELF NAAR The Remarkables?

Bekijk alle 6 reizen naar The Remarkables

Beklim de Singe Cone

Kies zelf je waar je van houdt: de Single Cone als rots in de zomer of 's winters bedekt met een dikke laag sneeuw. Er is genoeg keuze tussen de verschillende tochten die worden aangeboden. Zo kun je drie verschillende toppen beklimmen in één dag of kun je met een helikopter worden afgezet op een van de startplaatsen, wanneer je bijvoorbeeld niet zoveel tijd hebt.

Tijdens een klim op The Remarkables kom je langs besneeuwde bergtoppen, bevroren watervallen en meren op ruim duizend meter hoogte. Dit avontuur is dan ook zeker de moeite waard!

The Remarkables liggen 23 kilometer ten oosten van Queenstown op het Zuidereiland. Voor meer informatie kun je terecht bij Queenstown Visitor's Centre, op de hoek van de Shotover en Camp Street. Op de website van The Remarkables vind je meer over de verschillende beklimmingen en andere praktische informatie.

Reizen The Remarkables

Meer The Remarkables

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors