Snow Park Village Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Snow Park Village

door Getaway Travel

Niet alleen hooggeschoolde circusartiesten weten met de meest bizarre capriolen door de lucht te vliegen. Ook skiërs en snowboarders vertonen met groot gemak fantastische kunsten up in the air. Het zogenaamde 'freestyle skiing' wordt steeds populairder.

Om te oefenen én te kijken kun je naar Snow Park Village bij Wanaka. Hier heb je twee super halfpipes, rails, kickerlines, quarterpipes en een step-up jump.

ZELF NAAR Wanaka?

Bekijk alle 39 reizen naar Wanaka

Voor alle niveaus

Diverse professionele freestylers vanuit heel de wereld komen naar Snow Park Village. Maar ook jij als beginner hebt hier veel ruimte om je eerste manoeuvres uit te testen. En al die capriolen en vliegkunsten worden begeleid door muziek uit een enorme geluidsinstallatie. Er zijn appartementen en er is een hostel zodat je een paar dagen kunt blijven oefenen. Bovendien worden er elke avond feesten georganiseerd!

Wanaka ligt op zo'n zestig minuten rijden van Queenstown.

Snow Park Village zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Wanaka

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors