Polynesian Spa

Polynesian Spa

door Getaway Travel

Uit de hele wereld komen mensen speciaal voor de geneeskrachtige werking naar de Polynesian Spa. Het waren de Maori die deze geneeskrachtige werking voor het eerst aan de baden toewezen en regelmatig een bad namen in 'Te Pupunitanga', nu beter bekend als 'Priest's Bath'.

Heilzaam water

Pas aan het einde van de negentiende eeuw sloeg het heilzame water van het oord ook bij de Europeanen aan. Een katholieke priester baadde regelmatig in een met de hand gegraven bad op de plek waar nu Polynesian Spa staat. Na enkele maanden begon de artritis van de man sterk af te nemen, waarna het verhaal van de mysterieuze bronnen snel de ronde deed.

ZELF NAAR Rotorua?

Bekijk alle 44 reizen naar Rotorua

De warmwaterbronnen in de Polynesian Spa hebben een temperatuur van tussen de 36 en 43 graden Celsius. Met haar 26 verschillende baden met ook nog eens verschillende watersoorten zul je geen moeite hebben je perfecte bad te vinden.

Therapeutische modder

Wat dacht je van zuur Radium- of Priestwater? Of liever alkalisch Rachelwater? Je vindt het in de Polynesian Spa. Je kunt zelfs een privé-bad huren waarin je zelf de temperatuur kunt regelen. In het luxe gedeelte krijg je een massage met een warmwaterstraal. Laat je inpakken in therapeutische modder of kom gewoon lekker bij in een warm bad, terwijl je de zon onder ziet gaan over Lake Rotorua.

De Polynesian Spa ligt aan de Hinemoa St aan Lake Rotorua in het centrum van Rotorua. Op de website van Polynesian Spa vind je meer over de behandelingen en andere praktische informatie.

Reizen Rotorua

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors