Jet-boaten Mount Aspiring National Park

Jet-boaten Mount Aspiring National Park

door Getaway Travel

In het hart van de Southern Alps kun je geweldig jet-boaten op de rivieren van het Mount Aspiring National Park. Je hebt hier de Dart River, Makarora River en de Wilkin river, die allemaal spectaculair genoeg zijn om te jet-boaten. Je scheurt met enorme snelheid langs de bosrand van het park, waar je de watervallen tussen de bomen naar beneden ziet stromen.

Besneeuwde alpentoppen

De besneeuwde alpentoppen rijzen boven het park uit en zorgen voor een geweldig uitzicht. Dan moet je er natuurlijk wel van kunnen genieten als je met een noodgang over het water scheurt. Je kunt je jet-boatavontuur combineren met een helikoptervlucht over de omgeving, of met een wandeling door het mooie National Park.

ZELF NAAR Mount Aspiring National Park?

Bekijk alle 11 reizen naar Mount Aspiring National Park

Bereikbaarheid

Mount Aspiring National Park op het Zuidereiland is via drie onverharde wegen te bereiken. Vanuit Haast aan Highway 6 kun je naar het afgelegen westelijke gedeelte, vanuit Wanaka (Highways 8A en 89) via de Matukituki naar het oostelijke gedeelte en via Glenorchy (via Queenstown en de Glenorchy-Queenstown Road) ga je door de Rees-Dart Valley naar het zuidwestelijke gedeelte van het park.

Reizen Mount Aspiring National Park

Foto's & video's Jet-boaten Mount Aspiring National Park

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors