Marine Parade Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Marine Parade

door Getaway Travel

De Marine Parade is een zeer relaxte boulevard langs de Hawke's Bay. Het is een van de eerste boulevards van heel Nieuw-Zeeland en er hangt nog steeds een leuk ouderwets sfeertje als van een Engels badplaatsje. Er is een kiezelstenenstrand en langs de weg staan aan weerszijden statige dennenbomen.

Parken en tuinen

Hoewel je er door de sterke stroming niet kunt zwemmen, is de Marine Parade toch de trekpleister van Napier omdat er veel te zien en te doen is. Er zijn mooie parken en tuinen, zoals de Sunken Gardens, waar je op een winderige dag goed beschut kunt zitten, een mini-golfbaan, zwembaden en een rollerskatebaan.

ZELF NAAR Napier?

Bekijk alle 11 reizen naar Napier

In het openluchttheater wordt in de zomer muziek gespeeld en in het Lilliput Village kunnen kinderen in miniatuurauto's racen, in een treintje rijden en in bootjes varen.

Marine Parade zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Napier

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors