Doubtless Bay Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Doubtless Bay

door Getaway Travel

Doubtless Bay is een prachtige baai in het subtropische Northland, helemaal in het noorden van het Noordereiland. Hier liggen pittoreske baaien, inhammen en prachtige stranden.

Deze baai heeft zijn naam te danken - zoals vele plaatsen en plekken in Nieuw-Zeeland - aan Captain James Cook. Toen hij langs vaarde schreef hij bij het aanzicht van de baai dat het 'doubtless a bay' was. Niet bijster origineel.

ZELF NAAR Northland?

Bekijk alle 34 reizen naar Northland

Inspirerende omgeving

Er staan verschillende historische gebouwen van toen dit tijdens het begin van Europese kolonisatie een belangrijk walvisstation was. Nu is Doubtless Bay een walhalla voor vissers en kunstenaars. Deze laatste raken erg geïnspireerd door de schitterende omgeving.

Strandactiviteiten

Er zijn verschillende mooie zandstranden zoals Taipa, Tokerau Beach en de populaire Cable Bay en Cooper's Beach. De omgeving is al behoorlijk bebouwd maar desondanks kun je er prima relaxen op het strand en zwemmen in de zee. Op sportief gebied is er ook genoeg te doen. Zo kun je er kajakken, zeilen, paardrijden, duiken, snorkelen en parachutespringen.

Zwemmen met dolfijnen

Je kunt er ook een tour boeken waarmee je kunt zwemmen met dolfijnen. Deze duren ongeveer vier uur en je gaat niet alleen zwemmen maar je krijgt ook meer te horen over de flora, fauna en geschiedenis van deze omgeving. De belangrijkste plaats in Doubtless Bay is Mangonui waar je verschillende accommodatiemogelijkheden hebt en je tours kunt boeken.

Doubtless Bay ligt helemaal in het noorden van het Noordereiland bij Mangonui. Met de auto is deze via Highway 10 te bereiken en er gaan bussen van de Bay of Islands naar Mangonui.

Reizen Northland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors