Highcliff Road

Highcliff Road

door Getaway Travel

Jaren later maakt de muziek die uit de speakers knalde toen jij over Highcliff Road reed je nog steeds vrolijk. Deze 64 kilometer lange weg op Otago Peninsula heeft alles wat je van Nieuw-Zeeland verwacht: avontuur, cultuur en natuur.

Verborgen vallei

De eerste witte zandstranden van Saint Clair en Saint Kilda zullen je uit jouw autostoel verleiden. Zonnen of surfen? De keus is aan jou. Vervolg je route richting het noorden naar de Glenfalloch Woodland Gardens. 'Glenfalloch' betekent 'verborgen vallei'. De mooie tuinen liggen bij een elegante hoeve met theesalons en een pottenbakkerij.

ZELF NAAR Otago Peninsula?

Bekijk alle 26 reizen naar Otago Peninsula

Volgende stop is het enige kasteel van Nieuw-Zeeland, Larnach Castle. Dit schotse gebouw was in 1871 een cadeautje van een steenrijke bankier en politicus aan zijn vrouw.

Koningsalbatros

Mis ook zeker Cape Saunders en Penguin Place niet, waar zeehonden en geeloogpinguïns wonen. De dieren komen rond 16.00 uur aan land om zich op de rotsen te nestelen. Eindpunt is Taiaroa Head. De enige plek ter wereld waar een koningsalbatroskolonie op het vasteland nestelt.

Reizen Otago Peninsula

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors