Bay of Islands

Reviews Bay of Islands

10,0
10,0 Algemene ervaring
10,0 Locals
10,0 Interessant
10,0 Natuur
10,0 Stranden
10,0 Wildlife
10,0 Wandelingen en/of andere activiteiten
  • Aantal reviews: 4
  • Aantal waarderingen: 3

Bay of Islands, beauty without the crowds (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Jason Bruygoms op 11 november 2018

Being a kiwi myself, I had never been so far north before until I took my Dutch wife and our daughter there last year and we feel in love with the place, a sub tropical paradise and would recommend visiting, we will be back again soon as there is so much to do and see there which we didn't get the chance to do.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Locals
10 Interessant
10 Natuur
10 Stranden
10 Wildlife
10 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Bay of Islands

  • nature
  • rust
  • clean
Ultieme tip: Carino Dolphins sailing adventures, dolphin watching on a sailboat, 10 out of 10
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzonder mooi! (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Fabian Baardolf op 12 november 2017

Prachtige omgeving met schitterende eilanden. Zeker de moeite waard om te bezoeken, te zwemmen met dolfijnen en te beleven! Wij hebben een boottour gedaan en dit was zeker de moeite waard. Je kan hierbij extra boeken, dolfijnen zwemmen!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Locals
10 Interessant
10 Natuur
10 Stranden
10 Wildlife
10 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Bay of Islands

  • Vriendelijke locals

Minpunten Bay of Islands

  • Het is niet goedkoop
Ultieme tip: Doe een boottour dwars door de eilanden!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Ook mooi bij slechter weer! (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Bea Klarenbeek op 11 mei 2017

Een dag op het water tussen de vele eilanden in de Bay of Islands is heerlijk. Lunch meenemen hoeft niet want er wordt op een bepaald moment aangelegd bij een eiland waar een simpel restaurant is.
Met een beetje geluk kun je zwemmen met dolfijnen (alleen als er geen jongen in de groep dolfijnen zijn en als het weer het toelaat). Lukt dat niet dan kun je aan het eind in wennen springen dat naast de boot wordt neergelaten; de boot geeft gas en je schiet door het water!

Ultieme tip: Genieten van het op het water zijn.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Fantastische boottrip naar Bay of islands (bezocht in april 2013)

Review geschreven door Hester Fokkema op 07 mei 2017

Magische trip met overnachting op Rock the boat. Kayakken, dolfijnen, snorkelen, vissen en onbewoonde eilandjes. Prachtige natuur en vriendelijke mensen. Je komt er bijna geen andere toeristen tegen. Ik zou hier elk jaar wel naar toe willen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Locals
10 Interessant
10 Natuur
10 Stranden
10 Wildlife
10 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Bay of Islands

  • Natuur
  • Locals
  • activiteiten

Minpunten Bay of Islands

  • geen
Ultieme tip: Rock the boat trip.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors