Kaiteriteri

Kaiteriteri

door Getaway Travel

Alsof je rond Nelson en in Abel Tasman nog niet voldoende mooie stranden kunt vinden, ligt er tussen deze twee gebieden nog een strand dat je niet mag missen. Kaiteriteri is het strand van de zonneschijn, helder blauwgroen water en goudkleurig zand.

Gekleurde kristallen

De mooie kleuren van het zand op Kaiteriteri zijn afkomstig van de eroderende granieten rotsen die verschillende kleuren kristallen loslaten in het zeewater. Deze spoelen fijngemalen aan op het strand en glinsteren in de Nieuw-Zeelandse zon.

ZELF NAAR Kaiteriteri?

Bekijk alle 8 reizen naar Kaiteriteri

Abel Tasman National Park

Maak een wandeling langs Withell's Walk of Kaka Pah Point Walk en geniet van de weidse uitzichten over de baai. Heb je de smaak te pakken? Vanuit Kaiteriteri zijn er verschillende mogelijkheden om Abel Tasman National Park te ontdekken. Neem een boottocht of huur een kajak om de prachtige kustlijn te ontdekken. Kajaktochten zijn flexibel te plannen en ook te combineren met vervoer terug met de watertaxi, mocht je geen zin hebben om het hele eind terug te peddelen.

Split Rock

In de Tasman Bay, tussen Kaiteriteri en Marahu, ligt de Split Rock. Deze grote granieten rots in de vorm van een appel is door onbekende reden in tweeën gespleten. Hij ligt zo'n vijftig meter van de kust, in ondiep water.

Kaiteriteri vind je op dertien kilometer van Motueka en vijf kilometer van Marahau, de toegangspoort naar Abel Tasman National Park.

Reizen Kaiteriteri

Meer Kaiteriteri

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors