Kimi Ora Spa Resort

Kimi Ora Spa Resort

door Getaway Travel

Kimi Ora betekent 'op zoek naar gezondheid', en deze kun je volgens het Kimi Ora Spa Resort bij hen vinden. Hier wordt je beloofd dat je innerlijke rust zult krijgen. Je verlaat het kuuroord met een zowel herboren lichaam als geest.

Aan de omgeving zal het niet liggen, want het Kimi Ora Resort is prachtig gesitueerd in inheemse bossen boven het gouden strand van Kaiteriteri Beach, met uitzicht op de blauwe oceaan.

ZELF NAAR Kaiteriteri?

Bekijk alle 9 reizen naar Kaiteriteri

Verwennerijen

Er worden allerlei behandelingen aangeboden variërend van 'hydrotherapies' en yogasessies tot 'wellness consultations'. En natuurlijk zijn er verschillende spa's met grotten en watervallen waarin je uren kunt weken. Je wordt gemasseerd, je krijgt een modderpakking en er zijn nog veel meer verwennerijen.

Accommodatie

Als je er wilt blijven slapen zijn er verschillende soorten huisjes en appartementen. Het eten is ook op en top gezond. Alle groente en fruit worden organisch geteeld en zelfs de drank is bio-verantwoord. Het is er niet echt goedkoop, maar je komt na al het gereis wel even goed tot rust.

Het Kimi Ora Spa Resort ligt bij Kaiteriteri Beach op een uurtje rijden ten westen van Nelson op het Zuidereiland aan Highway 60. Op de website van Kimi Ora Spa Resort vind je meer over de rituelen en andere praktische informatie.

Reizen Kaiteriteri

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors