Cave Rafting

Cave Rafting

door Getaway Travel

Een van de leukste activiteiten aan de West Coast is cave rafting! Kruip en sluip door het pikdonkere grottenstelsel van het Paparoa National Park en zak later op een autoband de wilde Nile River af. Underworld Adventures in Charleston heeft erg leuke tours.

Het duister in

Samen met je gids ontdek je de kalkstenengrotten met bizarre rotsformaties en een woud van stalagmieten en stalactieten.Bijzonder is dat onder de grond de enige verlichting komt van je lampje op je hoofd. Wanneer die worden uitgeschakeld zie je echt helemaal niets. Gelukkig heeft de gids wel batterijen mee.

ZELF NAAR Paparoa National Park?

Bekijk alle 7 reizen naar Paparoa National Park

Gloeiwormen

Meer licht krijg je later op een wel heel bijzondere manier. Wanneer je op je autoband zit en dobbert op de ondergrondse rivier, vraagt de gids je lampje uit te zetten. Dan zie je boven je een fantastische sterrenhemel... van gloeiwormpjes! De oplichtende buikjes van deze beesten zorgen voor een waanzinnig mooie ervaring.

Stroomversnellingen

Op je autoband volg je de rivier naar buiten waar het er een stuk wilder aan toe gaat. Afhankelijk van de waterstand zoef je over het water en kom je goeie stroomversnellingen tegen.

De Nile River doorkruist het indrukwekkende, nauwelijks aangetaste Paparoa National Park. Langs het water staan enorme varens, nikau palmbomen en rotsen overwoekerd met allerlei subtropisch groen.

Je cave rafting tour start in Charleston bij het hoofdkantoor van Underworld Adventures. Logeren kun je in het naastgelegen, relaxte Charleston Motel.

Reizen Paparoa National Park

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors