Manawatu Gorge Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Manawatu Gorge

door Getaway Travel

De rivier de Manawatu stroomt door de imposante Manawatu Gorge. Deze rivier is bijzonder door zijn onlogische stroming: bij de oostelijke helling bij de Tararua stijgt hij, keert zich dan om stroomt dan in westelijke richting naar de Tasmanzee. Dankzij deze vreemde stromingen ontstaan er goeie rapids en kun je als thrill seeker uit je dak in een jet-boat!

Keihard scheur je vlak langs de rotsige wanden van de Gorge en maak je hier en daar een spin van 360 graden! Natuurlijk alleen geschikt voor diegenen met een sterke maag.

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 13 reizen naar Taranaki

Vanuit Palmerston North worden verschillende trips georganiseerd die je vaak gratis heen en weer naar de Gorge brengen. Informeer hierover bij het Palmerston North Information Centre op The Square, middenin het centrum van Palmerston North, aan Highway 3 op het Noordereiland.

Manawatu Gorge zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Taranaki

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors