New Zealand Rugby Museum Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

New Zealand Rugby Museum

door Getaway Travel

Een must-do voor alle rugby liefhebbers is het New Zealand Rugby Museum. Dit oudste rugbymuseum ter wereld bevat de grootste collectie aan rugby items uit Nieuw-Zeeland. Je vindt hier bijvoorbeeld een uitgebreide fotogalerie en de meest zeldzame kunstvormen die met rugby te maken hebben.

Ook is er een uitgebreide collectie aan shirts, petjes, boeken, video's en kun je bijvoorbeeld resultaten vanaf 1870 raadplegen.

ZELF NAAR Taranaki?

Bekijk alle 6 reizen naar Taranaki

All Blacks

Er zijn verschillende displays gemaakt met ieder een eigen tentoonstelling. Zoals bijvoorbeeld de displays over Maori Rugby en de oorspronkelijke All Blacks. Ben je nog niet zo bekend met de sport? Dan word je via een extra uitleg over het spel en de regels helemaal op de hoogte gebracht.

Je vindt het New Zealand Rugby Museum op het Noordereiland, in het centrum van Palmerston North aan de Cuba Street. Op de website van New Zealand Rugby Museum vind je meer over de collecties en andere praktische informatie.

New Zealand Rugby Museum zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Palmerston North

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors