Wellington International Film Festival Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Wellington International Film Festival

door Getaway Travel

In juli verandert Wellington in Wellywood tijdens het Wellington Internationaal Film Festival. Je kunt dan kijken naar het neusje van de zalm op Nieuw-Zeelands en internationaal filmgebied. Het festival staat bekend om zijn experimentele en arthouse films.

Je kunt naar films kijken die net hun première hebben beleefd op het filmfestival van Cannes, zo ben een van de eerste van de hele wereld die ze ziet. Er zijn verschillende bioscopen prachtig gerestaureerd zoals de Paramount en de Embassy theaters. Vooral het laatste is geweldig mooi door de indrukwekkende art-decostijl.

ZELF NAAR Wellington (Nieuw-Zeeland)?

Bekijk alle 41 reizen naar Wellington (Nieuw-Zeeland)

Nieuw-Zeelandse films

Grijp je kans een of meerdere Nieuw-Zeelandse films te kijken, aangezien deze niet vaak internationaal doorbreken. Het is een leuke manier om de Kiwi's nog beter te leren kennen en met een beetje mazzel is de filmmaker er zelf ook.

Het Wellington International Film Festival vindt elk jaar in juli in Wellington op het Noordereiland plaats. Ga voor meer informatie over het festival en het regelen van kaartjes naar het Wellington Visitor Information Centre op Civic Square.

Reizen Wellington (Nieuw-Zeeland)

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors