Uitgaan Wellington

Uitgaan Wellington

door Getaway Travel

Als hotspot voor het Nieuw-Zeelandse nachtleven was Auckland lange tijd de grote rivaal van Wellington. Maar de laatste jaren heeft de hoofdstad zich opgewerkt als the place to be voor een goed avondje stappen! Mede door de komst van vele studenten en kunstliefhebbers vind je hier tegenwoordig veel hippe bars en stylish clubs.

Vooral het gebied rond Cuba Street is de plek voor de cool and fashionable. Courtenay Place is het Leidseplein van de stad en trekt een wat jonger publiek.

ZELF NAAR Wellington (Nieuw-Zeeland)?

Bekijk alle 40 reizen naar Wellington (Nieuw-Zeeland)

De beste bars

Übercool is Matterhorn. Deze bar staat op nummer vijf van de lijst van de beste bars van de hele wereld! Deze coole plek aan de Cuba Street heeft een prachtige inrichting met gedimd licht, glimmende vloeren en de beste cocktails van heel Nieuw-Zeeland. Je kunt er ook heerlijk eten! Ze serveren er bijzondere gerechten met inheemse ingrediënten, zoals risotto met Morpork, een Nieuw-Zeelandse vogel.

Een geheime hotspot is de Havana Bar, verstopt aan het eind van Cuba Street. Dit is een intieme jazz en blues bar met live optredens, populair onder de locals van Wellington. Hier swing je op Cubaanse muziek en draaien dj's de hele nacht door.

Een andere aanrader in Wellington is de Monkey Bar, met een geweldige cocktaillijst en goede optredens. Daarboven zit Zibibbo in een oud politiebureau, waar je lekkere tapas kunt eten. Beide zijn hippe maar toegankelijke clubs. In de buurt zit de grootste Irish pub van Wellington: Mully Malone's. Elk weekend kun je hier luisteren naar live muziek.

Reizen Wellington (Nieuw-Zeeland)

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors