Summer City Festival

Summer City Festival

door Getaway Travel

Met oud en nieuw wordt in Wellington niet alleen het nieuwe jaar feestelijk ingeluid, maar is ook de start van een van de grootste festivals van Nieuw-Zeeland: Summer City Festival. Maar liefst twee maanden lang barst de stad uit zijn voegen door de vele events die allemaal buiten plaatsvinden.

Gratis evenementen

Je kunt er luisteren en dansen op allerlei soorten muziek, kijken naar modeshows, theater, sportwedstrijden, meedoen aan een gigantische picknick, middeleeuwse vechten, creatieve workshops volgen en nog veel meer. Best of all, alle evenementen zijn gratis! Ook worden er films in parken vertoond en kun je overal stalletjes met eten en drinken vinden.

ZELF NAAR Wellington (Nieuw-Zeeland)?

Bekijk alle 42 reizen naar Wellington (Nieuw-Zeeland)

Tijdens het Summer City Festival wordt ook Waitangi Day herdacht, wordt het Chinese nieuwe jaar met veel vuurwerk gevierd, kun je al swingend door de straten tijdens het Cuba Street Festival en vindt Kidzone plaats: een week vol met activiteiten voor kinderen.

Het Summer City Festival vindt plaats in Wellington op het Zuidereiland aan Highway 1 en Highway 2. Je kunt een folder met alle evenementen van het festival gratis pakken in cafés en culturele instellingen.

Reizen Wellington (Nieuw-Zeeland)

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors