Parliament Buildings Wellington

Parliament Buildings Wellington

door Getaway Travel

Wellington is sinds 1865 de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, dus je vindt er de nodige parlementsgebouwen. Deze zijn zeker een bezoekje waard en er worden verschillende leuke (én gratis) tours aangeboden. Je krijgt dan de historische Parliament Buildings te zien waaronder de Parliament en Legislation Chambers, de Grand Hall en multimedia kunst in de Galleria.

Van je gids hoor je verhalen over het dagelijks reilen en zeilen van het parlement en informatie over de geschiedenis, kunst en architectuur van de overheid.

ZELF NAAR Wellington (Nieuw-Zeeland)?

Bekijk alle 42 reizen naar Wellington (Nieuw-Zeeland)

Debat bijwonen

Je kunt ook een half uur durende rondleiding door het nieuwe parlementsgebouw, de 'Beehive', krijgen. Hier kun je zelfs vanaf de tribune een debat bijwonen. Meer informatie over deze tours vind je bij het Visitor Information Centre op Civic Square in het centrum van Wellington.

De Parliament Buildings liggen aan Molesworth Street in het centrum van Wellington. Op de website van Parliament Buildings Wellington vind je meer over de verschillende gebouwen en andere praktische informatie.

Reizen Wellington (Nieuw-Zeeland)

Foto's & video's Parliament Buildings Wellington

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors